2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 59 پست
👌😂 بخدا فقط احمقی بود 🤦‍♀🤣 فقط خداروشکر میکنم به داداشم گفتم چنان حالمو خوب کرد که همه چی یادم ر ...

خداروشکر دمش گرم اگه پسر خوبیه عروستون بشم🤣🤣

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم به زمان بندی خدا اعتماد کن 

ما باید تو شرایط سخت دوام بیاریم 

که بتونیم زیبایی هارو ببینیم 

چون پس از هر سختی آسونیه 

اگه خسته ای یکم پیاده روی کن و استراحت کن 

بعدش بشین برنامه بریز ببین چیکار کنی حالت بهتر بشه 

زندگیت قشنگتر بشه 

بابت چه چیز هایی شکرگزاری

امیدوارم احساس بهتری پیدا کنی و آرامش رو تجربه کنی

{💚🌿}مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید                                         که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید                                        از غم هجر مکن ناله و فریاد که من                                            زده ام فالی و فریادرسی می آید 

نمیمیری ناقص میشی میفتی گوشه خونه

پسر همسایه ما نزدیک به سی سالشه مادرش میگه وقتی سنش کم بود بخاطر یه دختر خودکشی کرد و نمُرد و فلج مغزی شده

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

برای چی بخوری گور بابای ملت و مردم قدر خودتو بدون اگه پسری نه دختر بدردت میخوره و اگه دختری نه پسر به دردت میخوره خودت عاشق خودت باش هدف بزن تو زندگیت که بهش برسی تا بقیه حسرت تو رو بخورن و تو کیف کنی نه اینکه بگن طرف بی عرضه بود و خودکشی کرد یه کاری کن ملت بهت حسودی کن تو از همه بهتری رفیق گل من  هیچکس نصف تو هم نیست اعتماد به نفس داشته باش غرور داشته باش بگو گور بابای بقیه به خودت فکر کن هدف داشته باش یا درست کن موفق میشی حتما مشاور هم برو خیلی کمک میکنه که اعتماد به نفس بیشتری داشته باشی یهو میبینی از کسی که می‌خواست خودکشی کنه تبدیل شدی به یه دکتر یه مهندس یه مترجم زبان یه آدم قوی و مستقل موفق باشی رفیق من

خیلی خیلی صبر کردمممم نشد نمیدونین چیا میکشمممم دیگ واقعا تحملش ندارم یبار مردن بهتر از هروز مردنه💔 ...

همزمان که شکست عشقی خوردم و بهم خیانت شده

وسط امتحانات نهایی پدر درارم

با دست خودم از دانشگاه انصراف دادم پس اگه کنکور قبول نشم پا،رم 

افسردگی شدید دارم 

با خانوادم نمیتونم ارتباط بگیرم و نمیتونم با کسی زیاد صحبت کنم 

مشکل قلبی دارم

باید به فکر کار باشم چون به پولش نیازدارم 

و همچنان دارم میجنگم! 

چون جرعت زندگی کردن خیلی بهتر از بی آبرو شدن خانوادمه و من الگوی خواهرمم حداقل باید تلاش کنم خواهرم مثل من نشه 

زندگی هرکدوم ما ی توصیفی از شرایط سخت داره ولی همونقدر که تحمل داشتیم این مشکلاتو ادامشم راحته و عزیزم بجنگ حداقل برای اینکه وقتی مردی ۴ تا فاتحه بفرستن ن اینکه بگن کو،ن لقش خودش خواسته بمیره 

اهان خالم سر پرستاره نمیمیری معدتو شستشو میدن 

ولی ممکنه تا آخر عمر ی بیماری بد بگیری که حسرت این ثانیتو بخوری  

چرا اینقدر ایمان به خدا کم شده چرا اولین چاره و راه فرار رو خودکشی می‌بینید پس خدا کجای زندگیتونه،فقط ی اسمه؟یا کسی که فقط باید دستورات ما رو اجرا کنه،چرا صبر نمیکنی چرا به خودش نمیسپاری

من بدنم ضعیفه تحمل ندارم صب یکی خوردم سرگیجه گرفتم با دز بالا میخورم 😊

فقط اگر برادر داری وپدر به کمر خمیده وسر پایین افتاده شون فکر کن که جواب چراهای مردمو باید بدن .به خواهر کوچکترت فکر کن که تورو اینجوری از دست بده ....نکن من دارم روانی میشم .بچه ها وهمسرم وزندگیم داغون شده بخاطر خودخواهی خواهرم

گزارش بزنین بترکه نمیخام بمونه اگ خوبی بدی هم دیدین حلالم کنینن🖤🚶‍♀️

سلام 

الان تاپیکت رو دیدم 

چیشده بیا صحبت کنیم 

آنلاین شدی لطفا جوابمو بده نگرانم 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
سلام  الان تاپیکت رو دیدم  چیشده بیا صحبت کنیم  آنلاین شدی لطفا جوابمو بده نگرانم& ...

سلام خوبم نگران نباش

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭