2777
2789
عنوان

مهمون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 59 پست
خانواده شوهر منم میگن غذای زودپزی چیه اه واسه تنبلاست زودپز  تا چند وقت پیش فهمیدم زودپز ندارن ...

من قورمه سبزی نهارمو از شب قبلش میزارم خدا شاهده هفته پیش  یه قورمه سبزی پختم تو زودپز چقد خوشمزه شده شوهرم چقد خوشش اومده بود 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم قیمه هم بزاریم ...برای هر نفر بشقاب جداگانه پر گوشت میزاریم‌هیچ فرقی با کباب نداره ...البته ما ...

میشه طرز تهیه کباب بختیاریتون رو بگید

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

عزیزم قیمه هم بزاریم ...برای هر نفر بشقاب جداگانه پر گوشت میزاریم‌هیچ فرقی با کباب نداره ...البته ما ...

شما هم مرغ و خورش را نفری سرو میکنیم 

اما نمیپسندیم ☺️☺️

ترجیح اول مرغ و کبابه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
خانواده شوهر منم میگن غذای زودپزی چیه اه واسه تنبلاست زودپز  تا چند وقت پیش فهمیدم زودپز ندارن ...

زودپز واقعا براخورشت مناسی نیست 

حالا حبوبات چرا چون بعدا میره تو غذاهای مختلف و بااونا جامیوفته 

ولی خورشت توزودپز جانمیوفته بهم دیگه لعاب بدن

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

زودپز واقعا براخورشت مناسی نیست  حالا حبوبات چرا چون بعدا میره تو غذاهای مختلف و بااونا جامیوف ...

منم همین فکرو میکردم قورمه سبزیو میذاشتم کمه کم 12 ساعت رو گاز بود هفته پیش تو زود پز درست کردم نگم برات از خوشمزگیش واقعا عالی شده بود 

زودپز واقعا براخورشت مناسی نیست  حالا حبوبات چرا چون بعدا میره تو غذاهای مختلف و بااونا جامیوف ...

فقط برا پختن گوشت و حبوباتش میزنم زودپز چند بار سرم اومده گوشت و حبوباتش نپختن پشیمونم کردن 

میزنم زودپز بعد اینکه پخت میریزیم تو قابلمه قشنگ جا بیفته

نمیدونم هنوز امیدوارم زیاد نباشن چون من خیلی زود انرژی کم میارم وتا حالا یک شب بیشتر مهمون نداشتم بخ ...

خودتو اذیت نکن

اینطوری که میگی هرچی بپزی نمیپسنده🤭😬

شما هر چی که خودشون درست کردن رو درست کن، هر مدلی که بلدی، یا اگه دو مدل درست میکنی یه مدل غذای خودش یکی دیگه یه غذای متفاوت

قرار نیست همه دستپختشون مثل هم باشه

شما تلاشتو کردی

برعکس رفتار اونا اشتباه هست که هیچکس رو قبول ندارن.

اگه اینطوری هستن نباید جایی هم برن

خودتو اذیت نکن اینطوری که میگی هرچی بپزی نمیپسنده🤭😬 شما هر چی که خودشون درست کردن رو درست کن، هر ...

اره به نظر من از بی فرهنگی نشئت میگیره که میاد میشینه میگه ما فلان جور غذا درست میکنیم فلان غذارو نمیخوریم. 

اح دقیقا خواهرشوهر من با شوهرش اینجورین از دو شهر متفاوتیم اصلا راضی نمیشم بیان خونمون الان گفته قرا ...

منم خواهرشوهرمه با شوهرش😄

من بخدا غذای بدمزه شو هم خوردم گفتم خوبه وزحمت کشیدی

ولی خونه جاریم رفته بود من دستپخت اونو خوردم خدایی از خواهرشوهرم بهتره دستپختش میگفت دستپختش بده

همشهریشونم هست

منو چی میخوان بگن خدا داند🤕

اره ماهم قیمه قورمه بذاریم غذای دم دستیه و ممکنه حتی طرف ناراحت بشه

ماهم بد میدونیم طرف خودمون ولی طرف همسرم عادیه

اولین بار رفتم دیدم قیمه گذاشتن خیلی برام عجیب بود که انقدر عادیه براشون قیمه تازه گوشتشم کم بود ولی ما پر گوشته قیمه هامون خود همسرمم میگه قیمه ی ما مجلسیه