2777
2789
عنوان

مهمون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 59 پست
سوپام خوب درنمیان متاسفانه😥

عه چرا سوپ ک دیگه راحت ترینه

شایدم خودت اینجوری فک میکنیا

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همین قیمه قورمه ماکارونی و غذاهای معمولی به سبک شهر خودشون البته وتزیینم نمیکنه ها ولی خودش خیییلی ...

خوب منم به غیر از قیمه و قرمه ...غذا حساب نمی کنم یعنی مهمون بیاد پیتزا و الویه و کوکو سبزی و اینا بزاریم ...مگه شما چی میزارین که به اینا میگین غدای معمولی

(((((اللهم عجل لولیک الفرج )))))
آره یک وعده مرغ میذارم ولی شوهرش اون سری میگفت از مرغ بدم میاد خدا به دادم برسه خودشون تاحالا مرغ ...

اگ مرغ نمیخورن و بیشتر قیمه و قرمه میدن خودشون

شما هم یه وعده قیمه سیب زمینی

وعده دیگ قرمه سبزی

بپز براشون

اح دقیقا خواهرشوهر من با شوهرش اینجورین از دو شهر متفاوتیم اصلا راضی نمیشم بیان خونمون الان گفته قراره بیان اصلا دوست ندارم بیام من بدم میاد از این جور شخصیتا خودشونم فقط ادعا دارن و میگن ما لوبیا قرمز نمیخوریم ما غذای زودپزی نمیخوریم شوهرم فلان غذا رو نمیخوره. پارسال اومدن قورمه سبزی پختم چنان خوشمزه بود فک میکنم تو عمرم قورمه سبزیم اون همه خوشمزه نشده باشه همچین سر سفره با نازو ادا میخوردن که نگو دیگه متنفرم خدا خدا میکنم هیچ وقت نیان

خوب منم به غیر از قیمه و قرمه ...غذا حساب نمی کنم یعنی مهمون بیاد پیتزا و الویه و کوکو سبزی و اینا ب ...

ما بیشتر مرغ وانواع کباب وفسنجون رو مهمونی میذاریم قورمه وقیمه مرحله ی بعدی هستن برامون

یه چیزی بگم 

هر چیزی ایراد گرفت و گفت من اینجور میپزم و فلان شما سریع بگو عه خوب منم همین کار کردم 

مثلا ابگوشت اگه کفت گوشتش تفت میدیم بگو اررره اتفاقا منم تفت دادم امروز 

اگه گفت مثلا قرمع سبزی مثلاااا پیاز نمیزنم شما هم بگو منم نمیزنم 

کم نیار 

تاییدش کن اگر هم گفت نپسنیدیم و باب طبعش نبود چون گفتی مثل خودش پختم نمیتونه اهتراض کنه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
ما بیشتر مرغ وانواع کباب وفسنجون رو مهمونی میذاریم قورمه وقیمه مرحله ی بعدی هستن برامون

ما هم دقیقا 

اصلا تعجب میکنم توی سایت میگن قرمع و قیمه 

ما خیلییی خودمونی باشیم و چطور بشه خورش میزاریم 

ون خودم تابحال مهمونی هام خورش نداذم😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

خوماهم انواع کباب میزاریم ولی فسنجون هیچ وقت نمی زارم نمی دونم چرا شاید خانوادگی دوست نداریم

(((((اللهم عجل لولیک الفرج )))))
اح دقیقا خواهرشوهر من با شوهرش اینجورین از دو شهر متفاوتیم اصلا راضی نمیشم بیان خونمون الان گفته قرا ...

خانواده شوهر منم میگن غذای زودپزی چیه اه واسه تنبلاست زودپز 

تا چند وقت پیش فهمیدم زودپز ندارن بخاطر همین اه و پیفشون بپاست 

فکر کن نخودم بخوان بپزن بذارن جا یخی از صبح میذارن تا شب 

مگه زود پز چشه من خودم تو زودپز میپزم نمیذارم بفهمن تو زودپز پختم خیلیم تعریف میکنن