2777
2789
عنوان

کارهای بچه ۷ ماهه

12004 بازدید | 25 پست

دخترم ۷ ماهشه تقریبا میشینه اسمشو میشناسه میخنده

منتها خیلی از خودش صدا درنمیاره

یعنی باهاش حرف میزنیم میخنده ولی با دهنش انجام نمیده

البته مامانم براش لالایی میخونه اونم هم صدا میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز برا حساس شدن زوده ،براش شعر زیاد بخون ،من از بدو تولد برا بچم خیلی شعر می‌خوندم و حالا خیلی تلاش می‌کنه ک حرف بزنه دوست داره باهاش حرف بزنی و اصوات از خودش در میاره

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
پسر منم هفت ماهشه  به نظرم حساس نشو  یه نفرو دیدم دخترش ۴ ماهه بود چاردست و پا میرفت😄

بچه ها مثل هم نیستن دختر فامیلمون بچش 16 ماهشه قشنگ حرف میزنه تا 20 میشماره اونوقت پسر من 14 ماهشه مامانو ب زور میگه 🙁

پسر منم هفت ماهشه  به نظرم حساس نشو  یه نفرو دیدم دخترش ۴ ماهه بود چاردست و پا میرفت😄

والی نه اون‌بیش فعاله منم‌دیدم بچه ۲ ماهه غلت زد ۸ ماه راه افتاد ولی الان دیوار راست و میره بالا 

دختر من غلتک نمیزنه یعنی تا حالا شاید ۵ بار غلت زده

هنوز برا حساس شدن زوده ،براش شعر زیاد بخون ،من از بدو تولد برا بچم خیلی شعر می‌خوندم و حالا خیلی تلا ...

ببین از خودش صدادرمیاره به قول معروف قان و قون میکنه ولی کم بیشتر نگاه میکنه

ببین از خودش صدادرمیاره به قول معروف قان و قون میکنه ولی کم بیشتر نگاه میکنه

خب همین دیگه نگران کننده نیست هنوز ،واسه همین میگم بیشتر باهاش صحبت کن و شعر بخون ،بعضی بچه ها اینجوریه تا مدت ها گوش میدم یهو زبون باز میکنن

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
پسر شما خیلی حرف میزنه ؟ یعنی صدا در میاره از خودش؟

اره بابا ماما اینارو میگه ولی دخترم هیچی نمیگفت 

بلخره میگه دیگه بیخیال

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

والی نه اون‌بیش فعاله منم‌دیدم بچه ۲ ماهه غلت زد ۸ ماه راه افتاد ولی الان دیوار راست و میره بالا&nbs ...

ول کن دختر 

دختر من غلت نمیزد تا ده ماه و نیم فقط میتونست بشینه به مامانم گفتم مامان این چاردست و پا نمیره نگرانم گفت چاردست و پا میره هییییچ شوهرم میکنه😆 نگران نباش اوکی عه

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

بچه ها مثل هم نیستن دختر فامیلمون بچش 16 ماهشه قشنگ حرف میزنه تا 20 میشماره اونوقت پسر من 14 ماهشه م ...

۱۶ماهه تا ۲۰میشماره ؟ خیلی عجیبه باور کردنش واسه من ممکن نیس

خواستم مثل آسمان باشم  منجی شهر نیمه جان باشم  آشیان پرندگان باشم  با همین دست خالیه و سردم♥️
والی نه اون‌بیش فعاله منم‌دیدم بچه ۲ ماهه غلت زد ۸ ماه راه افتاد ولی الان دیوار راست و میره بالا&nbs ...

همیشه پیش فعالی نیست دختر م کارهاش زودتر از سنش بود الانم شاگرد اوله همیشه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر