2777
2789
عنوان

بچه سوم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 52 پست
عزیزم دلت خوشه.دختر داداشم اینقد بی عاطفست .باباش مریضه دریغ از یه لیوان اب.میگه تورو تو حالت مریضی ...

نمیدونم والا من که حس میکنم دختر واقعا شیرینی زندگیه الان دوتاخواهرزاده دارم یکیش دختره یکیش پسر هردو ۸ سالشونه هردورو دوست دارما ..ولی دختره اون ناز وادا هاش ورفتاراش خیلی بامزه تروشیرین تره هنوز به اندازه یه بچه کوچیک دلچسبی داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم والا من که حس میکنم دختر واقعا شیرینی زندگیه الان دوتاخواهرزاده دارم یکیش دختره یکیش پسر هرد ...

بخدا داداشم اینقد مهربونه حتی یبار دعوای بچه هاش نکرده ولی نمیدونم چرا بچش اینقد بی رحمه

دخترا هم شیرین زبون..... شوهر من وقتی فهمید بچمون دختره گفت خیلی پسر دوست دارم 😒اما حالا که دخت ...

بعد اون وسط قیافه تو چه شکلی میشه؟🤣🤣

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن

خب چرا نیاری عزیزم حیف نیست؟ دختر خیلی خوبه، پسر هم باشه خیلی خوبه، من عاشق خونه های شلوغم 

منم دو تا پسر داشتم خیلی دوست داشتم خدا بهم دختر بده، شکر خدا توراهیم دختره😍😍 

پسرم بود رو چشمام می ذاشتم 😍😍

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍