2777
2789
عنوان

بچه سوم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 52 پست
وضع مالی تون چطوره گلم ؟ اگر میتونی بیار  اگر نه ، اصلا فکر نکن با این هزینه ها

وضع مالیمون متوسط روبه پایین .من الان پسر بزرگم کلی خواسته داره نمیتونم بخرم بهش میگم اگه پول داری خواسته های همین هارو براورده کن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قانع نمیشه متاسفانه مردا عاشق دخترن تا پیریش هرچی دختر بچه ببینه دلش غش ضعف میره😂🥲

دخترا هم شیرین زبون.....

شوهر من وقتی فهمید بچمون دختره گفت خیلی پسر دوست دارم 😒اما حالا که دخترم نزدیک سه سالشه بغلش می‌کنه بوسش میکنه میگه با صدتا پسر عوضت نمیکنم...اینم میگه بابایی عزیزم من دوست دارمت 😂

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

اما عجیب دل وجراتی دارین تو این وضع من با یه زایمان درد گرفتم بازم میگم شکر ولی طهتا که نابودی زن قدیما زن کار میکرد هزار جو. ولی الان چی ماهمه مصنوعی شدیم بفکر سلامتید باش

اگر شرایط بچه داری رو داری ازهرررر نظر مالی،اخلاقی،سلامتی خوب بیار برو دکتر رژیم دخترزایی بگیر و بیا ...

عزیزم دلت خوشه.دختر داداشم اینقد بی عاطفست .باباش مریضه دریغ از یه لیوان اب.میگه تورو تو حالت مریضی میبینم روحیم خراب میشه.بخدا داداشم فقط ۵۳سالشه.بازم رحمت به پسرش حداقل حرف تند به باباش نمیزنه

بیار دیگ‌وقتی میخواداگ شرایط مالیت اوکیه

من اگر روزی اینقد شرایط مالیم خوب پاشه که پایه های خونه ام هم از طلا باشه هم وزن بچه هم طلا بدن بهم دیگه نمیارم دوتا دارم شوهرمم مرد بسیار خوبیه .فقط دیگه تو خودم توانشان نمیبینم نه جسمی نه عاطفی 

من اگر روزی اینقد شرایط مالیم خوب پاشه که پایه های خونه ام هم از طلا باشه هم وزن بچه هم طلا بدن بهم ...

اره دیگ هرکس در خودش یه چیز میبینه منم انقدر دخترام اذیتم میکنن بخداتاهمین چند وقت پیش دوست داشتم یه پسربیارم اما تواین ماه اشکمو دراوردن مثل سگ پشیمونم دیگ نمیخام