2789
عنوان

خواستگار

185 بازدید | 7 پست

سلام دوستان 

یکی از دوستام 

خیلی خواستگار داره ولی به هر دلیلی نشده تاحالا ... 

و خانواده مذهبی ای هم هستن و فقط می تونه سنتی ازدواج کنه.. خواستگاراشم یا دوستم خوشش نمیاد 

یا اگر خوشش بیاد ب هر دلیلی نمیشه 

دوستمم 30 سالشه 

دوستم خودش وضع مالی خانوادگیشون خیلی خوبه قیافه و قد و هیکلشم خوبه و جایگاه اجتماعی بالا دارند و خودشم کارمند رسمیه و درآمد خوبی داره 

حالا یه خواستگار براش چند وقت پیش اومده بود از لحاظ مالی شاید خیلی در سطحش نبود اما اصلا بدم نبود می شد راجع بهش صحبت کرد  ولی خانوادگی خیلی خوب بودن و مورد پسند دوستم و خانوادگی خیلی خوب بودن و به هم می خوردن

و دوستم علاقه مند شده بود به پسره.. 

پسره از اول براش سوال بود ک دوستم با همچین شرایط خوبی چرا اصلا داره معاشرت می کنه باهاش و انتظار داشته دوستم جواب رد بهش بده از همون اول.. 

حتی از خود دوستم پرسیده و دوستمم جواب داده ک برای من ایمان و اخلاق خانواده ملاک اول هستند مسائل مالی هم باهم تلاش می کنیم و به دست میاریم.. اینا قابل حل هستند 

با این ک خود خانواده پسره هی  زنگ می زدن و خیلی مشتاق بودن و قرار میذاشتن برای ادامه ی جلسات حتی یک بار هم باهم بیرون رفتن 

اما چندروز پیش پسره پیام داده ب دوستم ک من هرچی فکر می کنم نمی تونم شمارو خوشبخت کنم اونطوری ک شما و خانوادتون لایقش هستید و عذرخواهی کرده و خداحافظی کرده!! 

دوستمم از اون روز خیلی ناراحته میگه حالا یکی هم ک دل من نشسته اینطوری شده 

جواب پسر رو کلا نداد دیگه 

ولی ی وقتا میگه خودم بهش پیام بدم برش گردونم یا نه 

خیلی ناراحته 

ب نظرتون چیکار کنه؟ 

💪

نه اصلا بهش پیام نده.خودش رو کوچیک میکنه حتی اگر اون اقا پسر یه روز برگرده دوباره میذاره میره.احساس کمبود داره نسبت به دوستت.مردای نرمال دوست دارن از زنشون بالاتر باشن

نجلا یعنی دختری که چشمان درشت دارد...

براش پیام نفرسته بهتره 

متأسفانه منم شرایطم مثل دوست شماست 😔💔

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: