2777
2789

اگ انجام دادین میشع بگید چطوری بود 

بد عمل چقد اذیت شدین کدوم دکتر رفتین راضی هستین

کوردم  من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای چی کوچیک خب 

سایزش زیاده اذیتم میکنه گردن درد دارم همش

کوردم  من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره

همه میخان بزرگ کنن ک

برای من بزرگه ارزومه سوتین نزنم لباس خونگی بپوشم

عروسمون انجام داد اسم دكترش و نميدونم ولى گرد شد و الانم فكر كنم ٨٠يا ٨٥ و اينكه هر عملى سختى هاى خو ...

بد عمل درد زیاد کشیذ؟

زياد نه 

شما تهرانید؟

برای من بزرگه ارزومه سوتین نزنم لباس خونگی بپوشم

من آرزومه بزرگ شه

خیلی غصه میخورم سوتین ۸۰ بهم گشاده😭 واقعا جلوی همسرم حس بدی دارم از وقتی رژیم گرفتم آب شدن😭

باید سیر شیم از گشنگی...❤️‍🩹
من آرزومه بزرگ شه خیلی غصه میخورم سوتین ۸۰ بهم گشاده😭 واقعا جلوی همسرم حس بدی دارم از وقتی رژیم گر ...

به شوهرت بگو فعالیت زیادکنه ،خودش بزرگ میشه 😂

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
من آرزومه بزرگ شه خیلی غصه میخورم سوتین ۸۰ بهم گشاده😭 واقعا جلوی همسرم حس بدی دارم از وقتی رژیم گر ...

خوشبحالت من کش پهن سایز۸۵ بهم تنگه گردنو شونه هام درد میکنه استخون بندیم برای این حجم ضعیفه