2777
2789

منم همین طور بدم میاد🙂ولی خودکشیم راهش نیست

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اون دنیا واسه کسایی که خودکشی کردن جایه قشنگی نیست

بمون و دنیاتو بساز خودت حال خودتو خوب کن 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

منم افسرده شدم 

لعنت به همشون 

مگه اونا چی دارن که من ندارم ؟ از همشون خوشگل ترم بخدا 

برن گم بشن عوضیا 

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙

همسایمون چند وقت پیش خودکشی کرد

کاملا جدی بود 

دوتا قرص برنج خورد 

هنوز از گلوش پایین نرفته بوده زنگ زده گفته بوده خیلی پشیمون شدم تروخدا نجاتم بدید ولی متاسفانه فوت شد 

میتونی درک کنی الان تو چه عذابیه؟

چرا اینقد ضعیفی

به جای خودکشی روی خودت کار کن

یکم قوی شو 

هیچ دلیلی نمیتونه تورو وادار کنه این کارو کنی

منم امروز همین فکر اومد زهنم واقعا خسته بودم یک لحظه به پسرم نگاه کردم دلم براش سوخت که بعد از من زی ...

نه تو بچه داری خودکشی نکن بخاطر پسرت زندگی کن 

زیاد محبت کن عاشق تو شما باشه

دیگه دلم پره  امشب تموم میکنم خسته شدم حلالم کنید

خب اگه اینقد ضعیفی و بی رحم که فک میکنی با خودکشی راحت میشی انجامش بده

ولی قبلش به اینم فک کن شاید فردای روزی که خودکشی کردی قرار بوده یه اتفاق خوب بیوفته که زندگیرو برات قشنگ کنه