2777
2789

فامیلا رو میگم هیچکدوم عروسیم ک نیومدن هیچچچچچچ 

یه زنگ هم نزدن تبریک بگن 

هیچ مشکلی هم نداشتیم هنوزم هر چند وقت یکبار خونه پدرم تشریف دارن و چیزای عجیب غریب درخواست میکنن (کمک مالی و ...‌) 

البته تقصیر پدر مادر خودمه هیچ گله شکایتی ندارن عروسی هر کدوم کلی کادو دادن خیر و شرشون بودن حتی تو ختم هم کمک مالی کردن همیشه نه تنها توی عروسی هاشون 

بعد اون کارشونم انگار هیچی نشده پدر مادرم خوب باهاشون رفتار کردن 

ولی الان واتساپ اینا پیام میدن خیلی لجم میگیره دلم میخواد بگم میدونم هدفتون از این پیام هام فقط سود خودتونه خواهشا از زندگیم پاک شید

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهشون همه اینارو بگو تا فکر مکنن دور از جون شما هالو هستین.پدر و مادرتم باید حرف بزنن.یعنی چی

وقتی پدر مادرم باهاشون خوبن من هر چیم بگم تف سر بالاست بعد عروسیم داییم فوت کرد عین احمقا پاشدم رفتم ختم از هزار کیلومتر اونور تر بعد اون کافی نبود مادرم گفت پول کمکشون کن منم خریت کردم 😐 لعنت ب من

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼

هیچکس نمفهمه چقدر حرص میخورم

وقتی پدر مادرم باهاشون خوبن من هر چیم بگم تف سر بالاست بعد عروسیم داییم فوت کرد عین احمقا پاشدم رفتم ...

وااا 

چرا اینجوری آخه؟هرچیزی حسابی داره.کتابی داره 

مگه قراره فقط شما هزینه کنید.اشتباه میکنید عزیزم.هم شما هم پدر و مادر

وااا  چرا اینجوری آخه؟هرچیزی حسابی داره.کتابی داره  مگه قراره فقط شما هزینه کنید.اشتب ...

هزار بار بهشون گفتم اما هیچ فایده ای نداشت مثلا داییم مرد همون شب زنگ زدن ب من که پرواز بگیر بیا منم خرررررررر

باید میگفتم به من چ