2777
2789
عنوان

زنانگی بلدی؟؟

261 بازدید | 10 پست

یکی از آشناهامون چند سال پیش وارد یه رابطه خیلی عمیق با یه متاهل شد

یه روز بهش گفتم دختر تو الان چه بخوای چه نخوای نفر سوم یه رابطه ای

تو داری به خودی میزنی داری به هم جنس خودت خیانت میکنی

گفت زنش اگه زنانگی بلد بود

شوهرشو کنار خودش نگه میداشت

دیدی بعضی چیزارو که میشنوی اصلا ناخودآگاه مو به تنت سیخ میشه

اون لحظه مو به تن من سیخ شد

خلاصه اون مرد زنشو طلاق داد و با این ازدواج کرد

امروز متوجه شدم

چند ماهه جدا شدن

اهل تیکه انداختن نیستم اما دلم میخواد ازش بپرسم توام زنانگی بلد نبودی؟

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنانگی منظورهمون رابطست؟

نه منظور عشوه و‌نگهداشتن مرد تو رابطه‌..‌‌‌به نوعی مرد رو راضی نگه داشتن

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍

دیگه خونه خراب کن عاقبت نداره

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

ی وقتا دلم میخواس پرنده باشم ولی انسان ن 

اگ انسان هستم زن نباشم راحت بهم توهین میکنیم بهم خیاتت میکنیم بحق ابروی فاطمه زهرا چنین زن های خانه خراب کن هایی دردی بگیرن ی ساعت وی دیقه 

اون مرد هولم دوبرابرشو

ی وقتا دلم میخواس پرنده باشم ولی انسان ن  اگ انسان هستم زن نباشم راحت بهم توهین میکنیم بهم خیا ...

انشالله‌🙏

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم