2777
2789
عنوان

مشورت میخوام

146 بازدید | 22 پست

سلام دوستان 

من تصمیم دارم یک کاری انجام بدم ولی مطمئن نیستم که درسته یا نه میخواستم نظرات شما رو هم بدونم.

من دو ساله که جدا زندگی میکنم ولی هنوز قانونا مهر طلاق نخورده تو شناسنامم چون حق طلاق ندارم و درخواست یک طرفه از جانب منه و راضی به توافق نمیشه تا الان طول کشیده ولی وکیلم میگه دیگه اخراشه.

تو این دو سال واقعا هیچ ارتباطی با کسی نداشتم شاید ته دلم گاهی اوقات خواسته با کسی حرف بزنم ولی متعهدبودم تو این یکسال خیلی خواستگارای متنوع از اقشار مختلف برام پیدا شد به صورت معرفی ولی من همه رو رد گردم ولی جدیدا یه خواستگار برام اومده از همکارام که منو دیده ولی روش نشده به خودم بگم کسی رو واسطه فرستاده یه جورایی بدم نمیاد که باهاش آشنا بشم ولی میدونم که اصلا کار درستی نیست ولی فقط پیش خودم گفتم یه بار ببینمش اگه خوب بود ماجرا رو براش تعریف کنم راستشو بهش یگم چون اون واسطه هم ماجرای منو نمیدونه فکر میکنه مجردم حالا موندم چیکار کنم 

بله ماجرا رو براشون تعریف کن و بگو اگه مایل هستن صبر کنن تا اوضاعت درست بشه. هرچه سریعتر هم برای طلاقت اقدام کن فرصتاتو از دست نده. خوبه که ایشون پیدا شدن ایشالا باعث بشن تکلیفتو زودتر مشخص کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به واسطه بگو اگه اشکال نداره تا با اون شخص هم برخوردی نداشته باشین

اخه واسطه مدیر مدرسمونه اگه بهش بگم همه همکارام متوجه میشن نمیخوام همه بفهمن . اون خواستگاره تو ادارمون کار میکنه میگم مستقیم به خودش بگم که دیگه بقیه متوجه نشن

بله ماجرا رو براشون تعریف کن و بگو اگه مایل هستن صبر کنن تا اوضاعت درست بشه. هرچه سریعتر هم برای طلا ...

مرسی عزیزم . تو این مدت خیلی پیشنهاد داشتم همه رو ندید رد کردم این یکی رو دلم نیومد 

مرسی عزیزم . تو این مدت خیلی پیشنهاد داشتم همه رو ندید رد کردم این یکی رو دلم نیومد 

کار خوبی میکنی گلم باهاش حرف بزن هیچ ایرادی هم نداره😘 ولی بهم قول قرار دوستی و ازدواج ندین. بگو من وضعیتم اینه آیا صبر میکنی تا درستش کنم یا نه. 

قرار شده که یه تماس تلفنی داشته باشیم هر وقت زنگ زد بهش بگم به نظرت کار درستیه؟

آره خب پس برای چی میخاد زنگ بزنه؟؟نذاز کار به جایی بکشه که رابطتون صمیمی بشه بعد شرایطو بگی چون اونموقع بیشتر ضربه میخوری

کار خوبی میکنی گلم باهاش حرف بزن هیچ ایرادی هم نداره😘 ولی بهم قول قرار دوستی و ازدواج ندین. بگو من ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم . اره میخوام فقط توضیح بدم بعدش دیگه نمیخوام باهاش ارتباط صمیمانه داشته باشم فقط میخوام توضیح بدم اگر خواست که یه کم صبر میکنه نخواست که هیچ حداقل رو دلم نمی مونه 

آره خب پس برای چی میخاد زنگ بزنه؟؟نذاز کار به جایی بکشه که رابطتون صمیمی بشه بعد شرایطو بگی چون اونم ...

نه اصلا نمیخوام باهاش وارد رابطه صمیمانه بشم اونجوری که خیلی بده و بعدا بفهمه فکر میکنه من زن خرابی هستم

کار خوبی میکنی گلم باهاش حرف بزن هیچ ایرادی هم نداره😘 ولی بهم قول قرار دوستی و ازدواج ندین. بگو من ...

چون پسر خوبیه دلم نیومد بدون هیچ حرفی ردش کنم سن و سالمون به هم میخوره و تو حسابداری ادارمون کار میکنه من خودم معلمم اونجا رفتم منو دیده با اینکه شمارمو داشته ولی روش نشده مستقیم به من زنگ بزنه به مدیر مددسه ای گه میرم گفته اجازه بگیره از من بعد زنگ بزنه

نه اصلا نمیخوام باهاش وارد رابطه صمیمانه بشم اونجوری که خیلی بده و بعدا بفهمه فکر میکنه من زن خرابی ...

آفرین گلم چیزی هم به اسم رابطه ی معمولی وجود نداره برای کسی که جدا بوده سریعا وابستگی بوجود میاد پس همین اول کار بهش بگو شرایط اونم بشنو فقط اگه اون آقا ازدواج نداشته بدون برات سخت‌تره من به یکی از دوستام هم که مطلقه بود گفتم وقت ازدواجش که مرد برای کسی که قبلا تجربه زندگی مشترک داره خوب نیست چون تحملشون کمتره

چون پسر خوبیه دلم نیومد بدون هیچ حرفی ردش کنم سن و سالمون به هم میخوره و تو حسابداری ادارمون کار میک ...

اره حتما اجازه بده زنگ بزنه. باهاش صادق باش. بگو فرصت میخوام تا اوضاع رو درست کنم. به محض طلاق رسمی باهاش بیشتر آشنا شو. ایشالا که بهترین ها در انتظارت باشه😍

آفرین گلم چیزی هم به اسم رابطه ی معمولی وجود نداره برای کسی که جدا بوده سریعا وابستگی بوجود میاد پس ...

ممنون از راهنماییت عزیزم . تصمیم خودمم همین هست که یه بیوگرافی ازش بشنوم بعد ماجرای خودم رو توضیح بدم دیگه تصمیم گیری یا خودشه . فقط قسمت آخر حرفت رو متوجه نشدم یعنی مردی گه قبلا ازدواج گرده تحملش کمه؟