2777
2789

نمیدونم ولی برام سوال بودکاراییش چیه چراپرورش میدن کجامیفروشن؟

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من هیلی توفکرشم پسر داییم داره هم بالغ هم جوجه واقعا نه خرجی ب اونصورت داره ن سروصدا ن کثیف کاری ن زحمت نگهداری. الان چندصد تا داره با فروشش ۱۶ میلیون سود میکنه منم میخوام بگیرم

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

وای من هیلی توفکرشم پسر داییم داره هم بالغ هم جوجه واقعا نه خرجی ب اونصورت داره ن سروصدا ن کثیف کاری ...

اره مشاورش میگفت از میوه فروشی اشغال سبزی وکاهو غذاشونه هزینه ای هم نداره منم میخوام ریسک کنم برم تو کارش

اره مشاورش میگفت از میوه فروشی اشغال سبزی وکاهو غذاشونه هزینه ای هم نداره منم میخوام ریسک کنم برم تو ...

اره یا حبوبات پودر کرده هم میشه داد. ولی واسه فروشش میترسم پسرداییم توی دیوار و اینا اگهی میزنه میخرن ازش. مناطق مرطوب بهتره من شمالم شما کجایی؟

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

وای من هیلی توفکرشم پسر داییم داره هم بالغ هم جوجه واقعا نه خرجی ب اونصورت داره ن سروصدا ن کثیف کاری ...

خریدار زیاد داره؟ اخه برای چی میخرن؟

متولد ۷۷ نیستم 😊همینطوری نوشتم سنم یه چندسالی بالاتره
خریدار زیاد داره؟ اخه برای چی میخرن؟

اون مایع لزجی ک موقع حرکت از خودشون ترشح میکنن برای پوست خوبه کلاژن ازش میگیرن تو محصولات پوستی ب کار میره آرایشگاه ها میخرن

من زنجان یعنی میشه خیلی سرده

و خشک؟ باید تو خونه نگهداری و خونه رو مرطوب کنی موقع سرما