2777
2789
عنوان

نظرتون و بگید

49 بازدید | 10 پست

دوستان تایپک زیاد زدم در این مورد و میخوام این اخریش باشه لطفا با نگاه زیباتون نظر هاتون و بدین🤍تک تک شون میخونم و ازش استفاده میکنم گفته بودم مدتی با ی نفر در ارتباط بودم ک اوایل خیلی خوب بود بهم گفته بود قبلا رابطه عاطفی ناموفق داشته و دختره خارج و دیگ برنمیگرده درست هم هست ۳ هفته پیش ی دفعه سرد شد صبحش هم من ازش خدافظی کردم و گفتم اگر برات ارزش داشتم ی خبری ازم میگرفتی ک حتی جوابم و نداد! تو این سه هفته هزار جور فکر کردم ک اخرم طاقت نیاوردم و بهش پیام دادم و گفتم بهم ی دلیل و چرا بگو ک باعث این رفتارت بود بگو تا برای همیشه برم اونم بهم گفت تو بهترین دختری هستی ک من دیدم اما من دلیل ام خودمم من ذهن شلوغ و درگیری دارم نمیخوام اذیتت کنم قرار ما هم فقط اشنایی بود منم گفتم باشه امیدوارم هیچوقت پشیمون نشی خدانگهدار چرا این کارو کرد؟ ذهنم خیلی درگیره نمیتونم اصلا درس بخونم 🤦🏻‍♀️با کسی نیست ادمی نیست ک با هر کسی قاطی بشه میخوام فراموشش کنم چطوری؟ ممنون میشم نظر بدین☺️

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

یعنی چی با شعور؟

همینکه نزاشته توام اذیت شی و ی رابطه سمی رو درست نکرده ینی شعور:)

یعنی ب اون درک درست رسیده و واقعا کم هستن اینجور ادما تو جامعمون

کاش همه مثل این ادم اول میفهمیدن با خودشون چند چندن بعد زندگی یکی دیگرو خراب میکردن....

❤️

خب همه نمیتونن رابطه بسازن ظرفیت آدما متفاوته بهتر زود متوجه شد احتمالا مشکلی داره نمیتونه دیگه اون ...

شاید نمیدونم خوب من چطوری فراموشش کنم

همینکه نزاشته توام اذیت شی و ی رابطه سمی رو درست نکرده ینی شعور:) یعنی ب اون درک درست رسیده و واقعا ...

ولی اینجوریام نیست من اول قبول نمیکردم وارد ارتباط بشم ک اون گفت دوستت دارم حتی جون مادرش و قسم خورد تا باور کردم تا دید من بهش احساس دارم اینجوری کرد ی دفعه گذاشت رفت بدون توجه ب وضعیت و بیماری قلبیم

شاید نمیدونم خوب من چطوری فراموشش کنم

اول از همه بپذیر ک اون اقا دیگه نیست و تو باید با نبودش کنار بیای

پذیرفتن خیلی مهمه یجایی خوندم میگف ادما واس این اکثرا گذشترو فراموش نمیکنن چون دائم دارن ب خودشون میگن ن دیگ نباید یادم بیاد دیگ نباید بزارم تو ذهنم باشه و همینم باعث میشه مدام حساس تر بشیم و برخلاف فکرمون اون گذشته پر رنگ تر بشه

شمام اول بپذیر و بعد تلاش کن کارهای زیادی رو در طول روز انجام بدی

هرکاری ک دوست داری و باعث شادیت میشه

چون اگ کاری انجام ندی وقت بیشتری برا فکرای مزاحم پیدا میکنی!

ی مدتی هرجور ک فک میکنی خودت خودتو خوشحال کن و به خودت این حسو بده ک دنیا هنوز قشنگیاشو داره و تو چقدر میتونی قشنگ و جذاب باشی:)

میفهمی ک منظورمو؟

هرکار لازمه بکن ک اعتماد بنفس بالایی پیدا کنی

راستی کتاب خوندنم خیلی میتونه کمکت کنه

سطح علمت ک بره بالا راحت تر میتونی با اینجور مسائل کنار بیای

❤️

ولی اینجوریام نیست من اول قبول نمیکردم وارد ارتباط بشم ک اون گفت دوستت دارم حتی جون مادرش و قسم خورد ...

چ بد...متاسفم

من فک میکردم زودتر ازینا تمومش کرده ارتباطو

بله اگ اینجوری باشه ک واقعا بی انصافی کرده🥲

❤️