2777
2789
عنوان

باکس گل(هدیه)

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 34 پست

وایی نه یاد خاطره ضایم افتادم😂🤦‍♀️

زود از بین میرن من همیشه درشونو باز میزارم

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایی نه یاد خاطره ضایم افتادم😂🤦‍♀️ زود از بین میرن من همیشه درشونو باز میزارم

حالا جالب اینجاس مامانم میگه مریضی میگی گل دوست دارم ک بخره هر سری ۲۰۰ ۳۰۰ تومن گل خود بگو یچی‌دیگ دوست دارم 

من فکر نمی‌کردم گرون باشه 

الانم همه میگن این باکسه حدودا ۳۰۰ ۴۰۰ راست میگن؟😂😂

چکاررر کردی شیطوننن😂  منم همیشه فردای اون روز خشک میشن

ر.لم همیشه برام گل میخره یبار رفتم تو ماشینش نشستم دیدم باکس گل رو داشبوردشه هیچچ دیگه من ذوووق برش داشتم گفتم وایی خیلی خوشگله از کجا فهمیدی سلیقم آبیه گف این برا مامانمه😑😑😑😑😑🥺ریده شد بهم نمیدونستم بخندم گریه کنم وایی یادش میوفتم اصن اعصابم خورد میشه😂🤦‍♀️

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)
حالا جالب اینجاس مامانم میگه مریضی میگی گل دوست دارم ک بخره هر سری ۲۰۰ ۳۰۰ تومن گل خود بگو یچی‌دیگ د ...

اره تازه برای تو از این تک شاخه ای هاس اون زیاداش خیلی گرونه نزدیک ۷۰۰ ۸۰۰ تومن

ر.لم همیشه برام گل میخره یبار رفتم تو ماشینش نشستم دیدم باکس گل رو داشبوردشه هیچچ دیگه من ذوووق برش ...

واییییی😂😂😂 

منم همیشه گل میاره عین چی ذوق میکنم😂😂😂 

امروز نشستم تو ماشین گله رو دیدم حالا میدونستم واسه منه اما ب روی خودم نیاوردم زدمش کنار نشستم😂 

بعد خودش گف مثلاً خودتو زدی ب اون راه باشه😂

اره تازه برای تو از این تک شاخه ای هاس اون زیاداش خیلی گرونه نزدیک ۷۰۰ ۸۰۰ تومن

شعتتتت پشیمون شدم از اینکه گفتم گل دوست دارم 

بذار بگم چیزا دیگ دوست دارم 

براچی این همه پول بدیم پا گل فرداش خشک بشه😂

واییییی😂😂😂  منم همیشه گل میاره عین چی ذوق میکنم😂😂😂  امروز نشستم تو ماشین گله رو دی ...

وایی ن من وقتی گل میبینم از خود بی خود میشم خوشبحالت میتونی خودتو کنترل کنی یعنی هرهر داشت بهم میخندیدا هی میزد بغل میخوای گل بخرم برات منم پرت کردم بهش بخاطر اینکه ضایه نشم رفتم تو قیافه گفتم چه فایده نمیخوااام آخرم دعوامون شد بیچاره فقط یبار یادش رفته بود😂🤦‍♀️

وایی ن من وقتی گل میبینم از خود بی خود میشم خوشبحالت میتونی خودتو کنترل کنی یعنی هرهر داشت بهم میخند ...

من همیشه ذوق میکردم ولی مامانم‌گف زشته یکم خودتو بگیر این دوباره خودمو کنترل میکنم😂😂 

وایییی بنده خدا😂 ببین بیشتر دیتا اخرش دعوا میشه دیگ نزدیک خونه رفتن باز اشتی میکنن 

وای من برم تو قیافه دیگ بیرون نمیام😂😂😂 

درخواست دوستی بزنم بیبی؟

من همیشه ذوق میکردم ولی مامانم‌گف زشته یکم خودتو بگیر این دوباره خودمو کنترل میکنم😂😂  وایییی ...

افریییین مامان منم میگه ولی کو گوش شنوا خودش میگه از همین ذوق کردنات خوشم میاد منم ک نمیتونم خودمو کنترل کنم فقط بگو چجورییی میتونی🥺😂خب دیگه منم قیافه میگیرم بدش میاد اخرم دعوا میشه

باشه عزیزم

افریییین مامان منم میگه ولی کو گوش شنوا خودش میگه از همین ذوق کردنات خوشم میاد منم ک نمیتونم خودمو ک ...

😂😂😂همه مامانا مث همدیگه فکر میکنن 

چگونه ذوق خود را کنترل کنیم:😂😂

ابتدا چون میدانیم گل خریدن عادت همیشگی آنهاست

پس ماهم باید عادت کنیم و عادی رفتار کنیم ک در مواقعی ضایع نشوم😂 

قبل از سوار شدن بسم الله میگویید برای همچی خوبه 

و با خودتون میگید اون گل توی ماشین برای منه پس ذوق نکن تا با احترام تقدیمت بشه دخترجان 

و پس از سوار شدم جز طرف نگاه چیزی نکنید تا متوجه گل نشوید و طرف یهو با حالت سوپرایز طور تقدیم کنه و پس از ان مث خر ذوق کنید😂😂😂 

وای خدا ترکیدم از خنده وقتی نوشتم اینا

😂😂😂همه مامانا مث همدیگه فکر میکنن  چگونه ذوق خود را کنترل کنیم:😂😂 ابتدا چون میدانیم گل خ ...

واییی بنده کاملا مخالف حرف های شما عمل میکنم

ابتدا میدوم و مثله هولا درماشین را باز نمونده سپس خودرا در ماشین می چپانم عقب و جلو ماشین نگاه میندازم بدون اینکه به دوز پسر خویش نگاه کنم گل برایم مهم تر است سپس با دیدن گل خود را به سمت ان پرتاب میکنم و در هوا میقاپمش😂😂

وایی فک کنم باید تو رفتار تجدید نظر کنم اصلا وقار و متانت ندارم😂😂😂

واییی بنده کاملا مخالف حرف های شما عمل میکنم ابتدا میدوم و مثله هولا درماشین را باز نمونده سپس خودر ...

😂😂😂😂دهنت سرویس

فدای تو دختر😂منم اول مث تو بودم😂 

اما دیگ یاد گرفتم اول نگا دوز پسره کنم تا نگه دختره حواسش یه چیزای دیگس😂😂😂 

ولی جدا از این حرفا راحت باش بابا 😂از این ب جیباشم بگرد والاااا 

😂😂😂😂دهنت سرویس فدای تو دختر😂منم اول مث تو بودم😂  اما دیگ یاد گرفتم اول نگا دوز پسره کنم ...

اگ مدت زیادیه باهاشی این ذوقاو اینا دیگ عادیه دیگ با ذوق تو اونم‌ ذوق میکنم😂 ما دیگ عادت کردیم انگار ۲۰ساله باهمیم