2777
2789
عنوان

من دیگ از مهمون زده شدم واقعا...

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 37 پست
وای دقیقا میدونم چی میگی مخصوصا اولی 🤮 اونی که این مدلی رو دیگه دعوت نکن یا قرار بیرون بزار

خیر سرم تو شهر غریبم ی بار میان دلم وا شده بیشتر ناراحتی اعصاب میگیرم

عجب جایی به داد من رسیدی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار مهمون داشتم.

همسرم خواست بره دسشویی دید هممممه جا کثیفه🤦‍♀️😬

حالا من مونده بودم تا لب در کثیفه حتما فرشا هم کثیفهههه😭😭😭

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
خیر سرم تو شهر غریبم ی بار میان دلم وا شده بیشتر ناراحتی اعصاب میگیرم

من از الان تب کردم که تابستون همه سرااااریییییر میشن😭😭😭😭

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
یه بار مهمون داشتم. همسرم خواست بره دسشویی دید هممممه جا کثیفه🤦‍♀️😬 حالا من مونده بودم تا لب در ...

یبار یکیشون ب من گف بچم شب ادراری داره بعد گف اشکال ندارع دم عیده فرشو میشوری دیگ😐

دلم ترکید تو این شهر غریب هرکسم میاد اینطوری

اینبار بچه مهمون دسشویی برگشت پشت سرش برو دسشویی دیدی  کثیف کرده مادر بچه رو صدا کن بگو بچت دسشویی رو کثیف کرده بیا تمیزش کن ... شما از بس رودروایسی داری حسابی دارن خونتو به گند میکشن والا بنظرم آدم دلش بترکه بهتره تا خونش بترکه😅😅😅

اینبار بچه مهمون دسشویی برگشت پشت سرش برو دسشویی دیدی  کثیف کرده مادر بچه رو صدا کن بگو بچت دسش ...

دقیقا من رودرواسی میکنم ولی اونا خودشون نباید ی کم فهم و شعور داشته باشن آخه 😐😐

دقیقا من رودرواسی میکنم ولی اونا خودشون نباید ی کم فهم و شعور داشته باشن آخه 😐😐

فهم و شعور ندارن دیگه اگه داشتن که اینجوری نمیشد..به کسیم که فهم وشعور نداره بهش فهم و شعور یاد بده میخاد ناراحت بشه میخاد ناراحت نشه براتم مهم نباشه خونواده خودته یا شوهرت اینجوری شوهرتم شاکی نمیشه ... پووووف دختر یکم به خودت بیا کسیکه به خونه زندگیت ارزش نمیده کثافت نزنه چرا له له میزنی بیان ببینتشون پاشو فیلم بزار ببین برو باشگاه برو کلاسای هنری سرگرم شو فقط دعوت نکن

فهم و شعور ندارن دیگه اگه داشتن که اینجوری نمیشد..به کسیم که فهم وشعور نداره بهش فهم و شعور یاد بده ...

تازه سرکار میرم خسته و کوفته روز استراحت م اینطوری میشه ☹️

تازه سرکار میرم خسته و کوفته روز استراحت م اینطوری میشه ☹️

خدا صبرت بده . یه پیشنهاد دعوت نکن خودت هربار خواستی مرخصی داشتین برو دیدن خونوادت یا خونواده همسرت. حداقل خونت تمیزه

خدا صبرت بده . یه پیشنهاد دعوت نکن خودت هربار خواستی مرخصی داشتین برو دیدن خونوادت یا خونواده همسرت. ...

اکثرا همین کارو میکنم ماهی یکبار میرم شهرمون باید کلا اونایی ک نزدیکم هستنو فراموش کنم انگار ی مشت خسیس و کثیف و...🤦

2790
2778
2791
2779
2792