2777
2789
خلاصه اين ك يه مبلغ گفته بود ادمين و اينم قبول كرده بود خب؟ حالا فكر كن من چه حاليم وقتي اينا رو م ...

شات گرفتی ازش مدرکی داری پدرشو دربیار 

همسایم سرزد نزدم لبخند..لول کردم نفسم تنگ تر شد...گفت اوکیی؟ گفتم خستم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من يه خط داشتم  كه از زمان مجرديم داشتمش و همسرم نميدونست شمارشو

خلاصه رفتم با اون خطم يه تلگرام نصب كردم و يه عكس دختر گذاشتم همينطوري 

ب شماره همسرم كه ب اون مركز ماساژ پيام داده بود پيام دادم ك سلام من الي هستم ماساژور مجموعه 

خواستم ببينم چه زماني ميتونم بيام خدمتتون اقا

خلاصه اين ك يه مبلغ گفته بود ادمين و اينم قبول كرده بود خب؟ حالا فكر كن من چه حاليم وقتي اينا رو م ...

اره منم اینو شنیدم  حتی بعضیاشون سرویس آخر کار هم میدند درامدشون هم خیلی بالاست خیلی هم گرون میگیرن متاسفانه راحت هم ازاینکارا میکنن

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️ 
من يه خط داشتم  كه از زمان مجرديم داشتمش و همسرم نميدونست شمارشو خلاصه رفتم با اون خطم يه ...

قبول کرد

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱
من يه خط داشتم  كه از زمان مجرديم داشتمش و همسرم نميدونست شمارشو خلاصه رفتم با اون خطم يه ...

میدونم اون لحظه خیلی حالت بد بوده ولی اینکار حالتو بدتر کرده نباید این راهو امتحان میکردی برا شناخت‌شوهرت چون مردا خیلی زود دست و پاشون شل میشه هر چقدم‌ک عاشق و وفادار همسرشون باشن

جوابش چی بود؟؟

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

باهاش هماهنگ كردم كه من فردا ظهر ميام

گفت ك نه امشب بيا

چرا چون كه فردا ظهر قرار بود خير سرش بياد دنبال من 

خلاصه هي گفت تورو خدا امشب ساعت ٩ اينا بيا اصلا خودم ميام دنبالت

گفتم مطمئني كه فقط ماساژ ميخواي؟

چون نرخ فرق ميكنه گفت حالا باهم كنار ميايم

من داشتم اون لحظه ميمردم يعني

اصلا خوب نبودم دستام ميلرزيد خب فك كن ٢ سال زندگيه فوق العاده خوب و اروم داشته باشي واسه ٢ روز اين اتفاق بيوفته 

هي ميخواستم بگم من زنتم ميخواستم عكس خىدمو بفرستم هر چي ب ذهنم ميومد ولي نميدونستم چي بگم 

گفتم باشه پس من امشب فلان جا هستم بيا دنبالم