2777
2789
عنوان

شانس دوستم🙃

784 بازدید | 40 پست

یه پسره دوسمو دوست داشت البته دوست معمولی بودن تو دانشگاه ولی پسره کاملا نخ میداد پسره پولدار خوشتیپ مهربون عالی اصلا دوسم بهش گف یکی دیگرو دوست دارمو با پسره درددل میکرد اونم ارومش میکرد خلاصه این پسره رف از ایران واسه ارشد ، سالی یه بار میاد بعد دوسم بهش پی ام داده دلم برات تنگ شده اونم گفته ایرانم میتونیم همو ببینیمو اینا..خیلی حرفه ها پسره اونقد شاخ دوسم بهش بی محلی کرد بعد خارجم رف همچنان میاد دوسمو میبینه..عجیب نیس ؟ پسره خیلی دخترا هم تو کفشن…حالا من یه کم محلی کوچیک کنم یارو نیست و نابود میشه🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دوستت حدس، میزنم وضع مالی متوسط رو به پایین و قیافه ای متوسط حتی پایین تر باشه درسته؟ 

رمانه سایت نودهشتیا😐😐💔💔

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

اون پسر اصالت داره و از خانواده بی ریشه نیست که ،و درست تربیت شده.

دقیقا واقعا عجیبه طرف رف خارج بعد این گفته دلم تنگ شده میگه همو ببینیم🫠اخه اینهمه دختر شاخ هست اونجا اصلا کلا خیلی به دوستم احترام میذاره واقعا دوسم خره

عزیز دوس معمولیه اینکه خوش شانسی اینا نداره .. پسره عاشق باشه اعصابش نمیکشه بیای از کسیکه دوسش داری براش خاطره تعریف کنی اونم دلداریت بده فقط یه دوستی خارج از جنسیت و یه دوستیه معمولی اینمدلیه