2777
2789
یعنی کل جهازت با وسایل مارک و خارجی شد ۳۶۰-۳۷۰ میلیون؟؟؟؟

نه همشو خارجی نگرفتم

ساید ظرفشویی لباس شویی سامسونگ 

اتو و جارو فیلیپس

ماکرویو ال جی 

ریزا رو ایرانی گرفتم میگل گنده هارو خارجی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم سال جهاز گرفتی؟

هرکی میگه جهازم ۵۰۰/۶۰۰ شده یا دروغ داره میگه یا دیگه همرو گرون و مارک خریده وگرنه با همین پول همه چی من گرفتم پسرم تلویزیون و‌ میزش و لوستر و فرش خرید فقط

هرکی میگه جهازم ۵۰۰/۶۰۰ شده یا دروغ داره میگه یا دیگه همرو گرون و مارک خریده وگرنه با همین پول همه چ ...

والا منم از بس شنیدم همه یک میلیارد _هشتصد گفتن برا این تعجب کردم 

مبل و سرویس چوب با داماد بود؟؟ 

نه مبل و ناهار خوری ۳۰ تومن شد مبل ۱۰۰ تومنی هم بود ولی من اندازه جیبم هزینه کردم سرویس خوابم آف خورده بود ۲۷/۶۰۰ قرار ولی من کریستال زیاد نگرفتم اونایی ام که گرفتم چین بود ولی کارمو راه میندازه مهمون بیاد بعدا توی زندگی کریستال خوب میگیرم بیشتر روی کابینتت و برقی بزرگا که توی چشم واسم مهم بود 

والا منم از بس شنیدم همه یک میلیارد _هشتصد گفتن برا این تعجب کردم 

عزیزم هست مبل ۱۰۰ تومنی هست تخت ۵۰ تومنی هست ساید ال جی از ۱۱۰ شروع میشد سامسونگ ۶۶ بود گرفتم ولی واقعا لازم نیست به مامان بابای آدم فشار بیاد همچین جهازی وقتی پسر خونه داره یا مهریه سنگین خوبه وگرنه پدر مادر چه گناهی کردن 

عزیزم هست مبل ۱۰۰ تومنی هست تخت ۵۰ تومنی هست ساید ال جی از ۱۱۰ شروع میشد سامسونگ ۶۶ بود گرفتم ولی وا ...

بله میدونم هس ولی اون کاربر چون گفتن خارجی برا این کنجکاو شدم. منم با شما هم نظرم قراره در حد نیاز و ضروری خرید کنم و بقیشو پس انداز برا ایندم کنم.