2777
2789
پس شوهرت فکنکنم زیاد درامدش باشه چون یه فروشنده اس  بنظرم تو هم به خودت سخت نگیر  کلی بع ...

ن زیاد نیس درامدش فعلن دیگه باید چیزا واجب بخریم

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
اگر‌ تهرانی واسه مبل و میزناهارخوری برو مرتضی گرد اونجا پر کارگاه حتی توی کوچه هاش‌ تولیدی و کارگاه ...

ارزونه اونجا؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دقیقن مهریمم زیاد نیس

منم مهریه کم بود مامانم از اول گفت در حد توانم میدم موقع خرید ۳تا برقی بزرگ من میخواستم اسنوا بگیرم که نشد مامانم سامسونگ گرفت دعواش میکردم واسه چی‌ حتی با شوهرم بحثم شد گفت سامسونگ‌‌ بهتره گفتم نه من حساب کتابم نمیخوره میتونی بزار روش‌ نمیتونی دخالت نکن الان همش میگه دست مامان درد نکنه همه چی‌ داد بهمون کلا از اول رو‌ نده خودتو ببر بالا چون ما خونه ام نداریم  باز اگه پسر خونه داشت یه چیزی 

ن زیاد نیس درامدش فعلن دیگه باید چیزا واجب بخریم

اره ببین خونه رو بزرگ نگیرید که با یه سری وسایل کلی پر بشه اگه از پولت اضافه موند سرمایه اش کن برا اینده تون 

وسیله اضافه باور کن افتابه لگنه مهم خونه و ماشینه 

خوب بشین فکر کن ببین چی برات واجبه اونا رو بگیر

من الان سالاد سازم ماکروویوم حتی چند غذاسازم فر برقی ام پلوپزم گوشت کوب برقی ام تی برقی ام همه یا کم استفاده ان یا بلااستفاده ظرف و ظروف هم اضافه نخر الکی پتو متو هم همینمطور 

اقتصادی و بصرفه خرید کن همین 

ارزونه اونجا؟

من مبل نیم ست با میز ناهار خوری ۶نفره گرفتم ۳۰ تومن کلی چونه زدیما😂مبلم‌ از اوناس که پشتش میره عقب

سرویس خواب سمیر چوب آف زده بود ۲۷/۶۰۰ شد برو‌ تو اینستاش ببین آف داره هنوز خیلی خوشگله و تمیزه کاراش

من مبل نیم ست با میز ناهار خوری ۶نفره گرفتم ۳۰ تومن کلی چونه زدیما😂مبلم‌ از اوناس که پشتش میره عقب ...

پیجشو داری بهم بدی

منم مهریه کم بود مامانم از اول گفت در حد توانم میدم موقع خرید ۳تا برقی بزرگ من میخواستم اسنوا بگیرم ...

اره خب پسر اگع خونه داشته باشه دخترم وظیفه دارع جهیزیه کامل ببره

اره ببین خونه رو بزرگ نگیرید که با یه سری وسایل کلی پر بشه اگه از پولت اضافه موند سرمایه اش کن برا ا ...

اره بخدا حرفت درسته 

خونم بخایم بگیریم دیگه نهایت خیلی بزرگ باشه ۵۰متره🤣

منم مهریه کم بود مامانم از اول گفت در حد توانم میدم موقع خرید ۳تا برقی بزرگ من میخواستم اسنوا بگیرم ...

اینجوری که مامانت بهت جهاز داده کاش یه خونه هرچند نقلی به اسمت میگرفت پس انداز اینده ات میشد اینجوری جهازم با داماد میشد

اینجوری که مامانت بهت جهاز داده کاش یه خونه هرچند نقلی به اسمت میگرفت پس انداز اینده ات میشد اینجوری ...

عزیزم با 360/370 خونه کجا میشه گرفت ؟!!😑😑😑مامانم تقریبا همه  چی‌ داد ولی من میگشتم قیمت مناسب ترین حالت پیدا میکردم مثلا سر ماکرویو قیمت و مدل از دیجیکالا داشتم کل امین حضور گشتم تا از اونی که کمتر میگه بخرم اصلا کاری نداشتم فروشنده بگه این مارک بده یه مدل دیگه بگیر چیزی که خودم تحقیق کرده بودم میخواستم