بعد از زدن واکسن دو ماهگی بچه ها خیلی اذیت میشن برای همین بهتره روز اول کمپرس سرد و استامینوفن بر حسب وزن و روز دوم کمپرس گرم و استامینوفن بر حسب وزن بهشون بدید.
اگه خیلی گریه کردن و آروم نمی شدن صدا هایی مثل باران ، جیرجیرک، آبشار و ... رو براشون بذارید که در کمال ناباوری حتی از لالایی هم بهتر عمل میکنه
توی این ماه اگه سرشون رو صاف نمی ذارن بهتره توسط پزشک اطفال معاینه بشن که خدایی نکرده اگه گرفتگی داشته باشه با یک سری از تمرینات زود تر بر طرف بشه
برای چین خوردگی های گردنشون که قرمز میشه پودر بچه خیلی خوبه اما یک عده میگن منسوخ شده ولی من یکی که عاشق بوی پودر بچم
درمورد شیر خوردن با شیشه هم اگه بعد از شیر دادن بهشون بلافاصله دوباره گریه کرد و شما دوباره شیر بهش دادید و با اشتها خورد یعنی کم درست کرده بودید و بهتره پیمانه اش رو بیشتر کنید و قانونی برای اینکه بچه باید چند پیمانه شیر بخوره وجود نداره و اگه کسی مقدار مشخص کرد به حرفش گوش نکنید و بذارید بچه ها خودشون مشخص کنن چه مقداری لازم دارن
من مامان نیستم ولی چون میخوام اقدام کنم دارم مطالعه میکنم تا مامان بهتری باشم این ها هم نتیجه همون مطالعات هست گفتم برای شما هم بنویسم