2777
2789
عنوان

کادو خریدم( لینک)

145 بازدید | 22 پست

خانما تولد خواهرشوهرمه براش اینو کادو گرفتم. خیلی دیر و دقیقه نودی دعوتم کردن واسه همین اصلا نتونستم چیزی پیدا کنم. نامزده و نامزدش براش تو خونشون تولد گرفته. خودم خیلی خجالت میکشم ببرم ولی از یه طرف هم میگم اینا هی تولد میگیرن من مجبوری کادو میبرم ولی تولد خودم یه تبریک هم نمیگن چه برسه به کادو. نهاااایت مادرشوهرم پنجاه تومن میندازه کف دستم.

ولی از یه طرفم میگم پیش مادرشوهرش اینا زشت نباشه بگن بداشته شیشه کادو آورده. نظر شما چیه ؟ ببرم یا نه؟

https://www.dhgallery.ir/product/استکان-کمرباریک-بدون-نعلبکی-۶تایی-پاش/

اینم بگم خودشون زن و شوهری خیلیییی ولخرجن و اصلا کادو برای هم درحد میلیونی میگیرن. مادرشوهر و پدرشوهرش هم همینطور. اصلا نمیدونم چیکار کنم. هم خجالت میکشم ببرم هم دلم نمیخواد خیلی هزینه کنم‌. احساس میکنم منو گاگول گیر آوردن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جالب نیس واقعا اینو نگه دار برای خودت واسه اون جعبه کادویی سفارش بده که هم شیک و باکلاس باشه هم دهن پر کن . هر قیمت هم داره

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 

قیمتش زیاده، ولی نشون نمیده که این قیمت باشه میخوره کمتر باشه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊