تازه نامزد کردم
خانواده نامزدم خونمو کردن تو شیشه آزارم میدن..
دارم زجر کش میشم. مادرشوهرم نامزدمو فقط یاد میده رو زنت خرج نکن. از دختره بچاپ
هروقت از شوهرم خاستم بریم مثلا لباس بخرم.. بهم گفته پول ندارم .. یا میگه اول تو برام فلان کفشو بخرتا منم برات لباس بخرم😔😔😔😔😔💔💔💔
این اولین دردم
یه درد دیگه هم دارم .. من خواهر یا رفیق ندارم تا پیشش درد دل کنم درکم کنه راهنماییم کنه شما خواهرای نینی سایتی رو دارم فقط تنهای تنهام💔😔
دومین دردم اینه.. رفتم پیش مامانم درد دل میکنم.. میگم مامان مادر شوهره شوهرمو پر کرده ک برا زنت خرج نکن.. منم خیلی ازیت میشم .هیچی برام نمیخره و این حرفا...
بعد مامانم یکم ناراحت شد و باخنده جواب داد.. یه روزی مارو خیلی ازیت کردی آه پدر مادرت گرفتت گفتم چه ازیتی کردم گفت توخونه میگفتم لیوان بزار اونور تر گوش ندادی.. دیدی مارو ازیت کردی آهمون تو رو گرفت؟ اینو با خنده گفت
..
😔😔ب جون خودم مثل ابر بهار گریه افتادم.. پیش خودم گفتم اینم از مادر من! ازمشکلات من میخنده میگه نفرینم گرفت!😔😔😔😔😔😔😔💔
😭😭😭ینی مادرت تو چشمت نگاه کنه با خنده اینو بگه خیلی درد داره ها!
انقدر ی که من حرف گوش کن و خوبم هیچکس نیست!
اصلا به فرض من بد بودم! من مگه بچه ی تو نیستم اینجور تو چشمم نگاه میکنی میخندی نفرین میکنی،،، من خودم زخم خوردم دارم باهات درد و دل میکنم لععنتی!
دوس دارم مث خودش آه بکشم چون خوبی از پدر مادرم ندیدم ولی دلم براشون میسوزه عوض دعا میکنم همیشه باشن
خلاصه رفت با محرم رازم درد و دل کنم به دردم خندید گفت آهم گرفتت😔😔😔 خیلی گناهن خدا کنه هیچی شون نشه فقط این نفرین کردنو فراموش کنن یا خودشون سزاشو ببینن