2777
2789

تازه نامزد کردم

خانواده نامزدم خونمو کردن تو شیشه آزارم میدن..

دارم زجر کش میشم. مادرشوهرم نامزدمو فقط یاد میده  رو زنت خرج نکن. از دختره بچاپ

هروقت از  شوهرم  خاستم بریم مثلا لباس بخرم.. بهم گفته پول ندارم .. یا میگه اول تو برام فلان کفشو بخرتا منم برات لباس بخرم😔😔😔😔😔💔💔💔

این اولین دردم

یه درد دیگه هم دارم .. من خواهر یا رفیق ندارم تا پیشش درد دل کنم  درکم کنه راهنماییم کنه شما خواهرای نینی سایتی رو دارم فقط تنهای تنهام💔😔

دومین دردم  اینه.. رفتم پیش  مامانم درد دل میکنم.. میگم مامان مادر شوهره شوهرمو پر کرده  ک برا زنت خرج نکن.. منم خیلی ازیت میشم .هیچی برام نمیخره و این حرفا...

بعد مامانم یکم ناراحت شد و باخنده جواب داد.. یه روزی مارو خیلی ازیت کردی آه پدر مادرت گرفتت گفتم چه ازیتی کردم گفت توخونه میگفتم لیوان بزار اونور تر گوش ندادی.. دیدی مارو ازیت کردی آهمون تو رو گرفت؟ اینو با خنده گفت

..

😔😔ب جون خودم مثل ابر بهار گریه افتادم.. پیش خودم گفتم اینم از مادر من!  ازمشکلات من میخنده میگه نفرینم گرفت!😔😔😔😔😔😔😔💔

😭😭😭ینی مادرت تو چشمت نگاه کنه با خنده اینو بگه خیلی درد داره ها!

انقدر ی که من حرف گوش کن و خوبم هیچکس نیست!

اصلا به فرض من بد بودم! من مگه بچه ی تو نیستم اینجور تو چشمم نگاه میکنی میخندی نفرین میکنی،،، من خودم زخم خوردم دارم باهات درد و دل میکنم لععنتی!

دوس دارم مث خودش آه بکشم چون خوبی از پدر مادرم ندیدم  ولی دلم براشون میسوزه عوض دعا میکنم همیشه باشن

خلاصه رفت با محرم رازم درد و دل کنم به دردم خندید گفت آهم گرفتت😔😔😔 خیلی گناهن خدا کنه هیچی شون نشه فقط این نفرین کردنو فراموش کنن یا خودشون سزاشو ببینن

خدایا مرا هزار امید است و هر هزار تویی😍❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو تایپک شوهرم گم و گور شده رو بخون بعد میفهمی من چه دلی دارمو تو چقد در مقایسه با من خوشبختی 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍

محل نده بگو گدا بازیت اخرسر مهریه رو دستت میزاره.بگو من زنت نیستم به من دست نزن و خ نمون نیا اینجورجاها زنتم خرج کردنی نامحرمتم.

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
برو تایپک شوهرم گم و گور شده رو بخون بعد میفهمی من چه دلی دارمو تو چقد در مقایسه با من خوشبختی 

ان شالله همه خوشبخت و عاقبت بخیر بشن مخصوصا شما

محل نده بگو گدا بازیت اخرسر مهریه رو دستت میزاره.بگو من زنت نیستم به من دست نزن و خ نمون نیا اینجورج ...

اره دو هفتس محرومش کردم

ان شالله همه خوشبخت و عاقبت بخیر بشن مخصوصا شما

ایشالا عزیزم همچنین تو دیگه نگو خودمو میکشم قوی باش 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍