2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 36 پست
هر چی دوست داری بگیر.من بارها گفتم که مد واسه آدمای خیلی پولداره.معمولیا باید به دل و جیبشون نگاه کن ...

👏👏👏👏

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری به مد نداشته باش.سفید خیلی لک میگیره

ولی من همه وسیله هام نقره ای تا یه لک میفته فوری معلوم میشه اگه برگردم عقب حتما یخچال و فریزر و لباس شوییم رو سفید انتخاب میکردم.از بس هی دستمال میکشم خسته شدم 

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
من که یخچال و لباسشویی طوسیه رنگ کابینتام هم طوسی روشن و طوسی تیره خیلی شیکن میخوام ظرفشویی هم طوس ...

سفید زیاد قشنگ نیس به نظرم

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍

من چندسال پیش جهازمونقره ای سیلورخریدم وخیلی راضیم هنوزکه هنوزه عاشق رنگشونم 

آشپزخونه اگه کابینتاش رنگ تیره نباشه دلگیرنمیشه باوسایل این رنگی

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

منم سیلوره اخه آشپزخانه ک قرار نیس سیلوره بشه نهایت یخچالهو 

لباسشویی 

ظرفشویی 

چیزایی که دیده میشه بقیه میره تو کابینت

ولی هرچی دوست داری بخر

الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!

اصلا سفید برندار حتی کابینتم سفیدم نوربخوره زرد میشه چ برسه لوازم اشپزخونه

اصلا دیگه سفید تو بورس نیس بخاطر معایبش 

ب منم میگفتن طوسی برندار الان برداشتم خیلیم راضیم و شیکه 

حتی مامانمم استیل برداشت

دیگه ۱۰۰ سالم نور بخوره زرد نمیشه

برای لک هم تو فقط دستگیرشو میگیری نهایت بخواد لک شه همون قسمت میشه ک راحت با یه دستمال میره

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

من چندسال پیش جهازمونقره ای سیلورخریدم وخیلی راضیم هنوزکه هنوزه عاشق رنگشونم  آشپزخونه اگه کاب ...

متاسفانه خونه خودم نیس باید برم مستاجری هر خونم خب کابینت و ایناش فرق میکنه

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
متاسفانه خونه خودم نیس باید برم مستاجری هر خونم خب کابینت و ایناش فرق میکنه

اشکال نداره .چیزی که خودت دوست داری روبخر .خونه ی مستاجری موقته انشاءالله خونه ی خودت که رفتی جوری وسایلت رومیچینی که دلگیرنشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

ولی بنظرمن وسایلت رونقره ای بخر .کمترلک میفته .من وسیله بزرگارونقره ای خریدم .کوچیکارواستیل یانقره ای .استیلازودترلک میشه