2777
2789
عنوان

کیا اراده قوی دارن

148 بازدید | 9 پست

بچها من خیییلی سست اراده ام ایقدر ناراحتم در کتاب باز میکنم بخونم حوصلم نمیزاره چه همه دوره اینستا خریدم پیج برنم اصلا نگاهشونم نکردم شما چیکار میکنید این قدر اراده تون قویه 

باید بشینی با خود دودوتا چار تا بکنی

بگو من الان این کار و انجام ندم چند سال دیگه حسرت میخورم

اگه انجام بدم برای خودم انجام میدم

ببین ادما چجوری موفق شدن

هیچ کس مارا نمی آرد به خاطر ای عجب!                          یاد عالم میکنیم اما فراموشیم ما...                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شروع کردن سخته همیشه

صبح زود بیدار شو و شروع کن به خوندن خودت کم کم مشتاق میشی

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

باید بشینی با خود دودوتا چار تا بکنی بگو من الان این کار و انجام ندم چند سال دیگه حسرت میخورم اگه ...

اگههه بدونی به چشام دارم میبینم طرحی ریختم اگر عملیش کنم ب شددددت پول توشه ولی خب باید تلاش کرد که من خیلی ادم کم حوصله ایم خیلیم دلم میخواد ولی تا کتاب باز میکنم ویس های استاد گوش میدم حوصلم سر میره

شروع کردن سخته همیشه صبح زود بیدار شو و شروع کن به خوندن خودت کم کم مشتاق میشی

شرایط سختی که دارم نمیشه پسر دوسالم نمیزاره حتی ی دیقه کتاب ب دست بگیرم خونمون ی سوئیت کوچیکه حتی نمیشه شبا بیدار موند خوند 

اگههه بدونی به چشام دارم میبینم طرحی ریختم اگر عملیش کنم ب شددددت پول توشه ولی خب باید تلاش کرد که م ...

افرین

پس استعدادشم داری

دیگه چی میخوای

اصل کاری استعدادشه

ببین مثلا خوراکی بزار دم دستت که ح.صلت سر نره

تو یه فضای مرتب بشین

مدام به خودت انگیزه بده

یه شخصی رو الگو یا مورد علاقت قرار بده و بگو من مثل اون درس میخونم

انگیزه نداشتی بیا پیش خودم انگیزه بدم بهت وگرنه میزنمتاااا  

طرح به این خوبی ریختی ادامه بده دیگه

هیچ کس مارا نمی آرد به خاطر ای عجب!                          یاد عالم میکنیم اما فراموشیم ما...                                    
شرایط سختی که دارم نمیشه پسر دوسالم نمیزاره حتی ی دیقه کتاب ب دست بگیرم خونمون ی سوئیت کوچیکه حتی نم ...

منم 7 ماهم تموم شده باردارم شوهرم مخالفه ولی میخونم چیزی هم به کنکور نمونده روزی 9ساعت مطالعه میکنم

سختش نکن برای خودت پسرت در روز حتی دو ساعتم نمیخوابه؟ یا بدیش دست باباش؟ 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

منم 7 ماهم تموم شده باردارم شوهرم مخالفه ولی میخونم چیزی هم به کنکور نمونده روزی 9ساعت مطالعه میکنم ...

باباش که بیرون سرکاره نه هیچ کسی رو هم ندارم نگهش داره باید دیگه شب ها خوابید برم حیاط بشینم بخونم

شرایط سختی که دارم نمیشه پسر دوسالم نمیزاره حتی ی دیقه کتاب ب دست بگیرم خونمون ی سوئیت کوچیکه حتی نم ...

اخی

یدونه بچه داری؟

اگه یه همبازی داشت دیگه به شما کاری نداشت

وقتایی که خوابه شروع کن

یا مثلا یه جوری سرگرمش کن

بلند بلند درست و بخون که اون فک کنه داری برای اون میخونی

شبا تو اتاق نمیتونی بخونی