2777
2789
عنوان

ترمیم ریاضی

130 بازدید | 9 پست

به کجا رسیدین

من کمرم درد میکنه باردارم نمیتونم بشینم روی صندلی سوال حل کنم وسط مشتق بودم ک دست کشیدم اومدم دراز بکشم  

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

تاپیکتون رو دیدم 

یکی از آشناهامون بچه داشت و یه دوقلو هم باردار بود داشت فوق لیسانس میخوند اتفاقا معدلش هم بالا بود و برای دکتری هم پذیرفته شد ولی چون کسی کمکش نمی کرد دیگه دکتری نخوند

هیچکس بهتر از خودتون از شرایط شما آگاه نیست

اگه شرایطش رو دارید نا امید نشید 

موفق باشید   

تاپیکتون رو دیدم  یکی از آشناهامون بچه داشت و یه دوقلو هم باردار بود داشت فوق لیسانس میخوند ات ...

ممنونم از انرژی مثبتت💕

خیلی بده نزدیک ترینا جای حمایت تیشه بزنن به اراده آدم.

خیره تا ببینم چی میشه

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم از انرژی مثبتت💕 خیلی بده نزدیک ترینا جای حمایت تیشه بزنن به اراده آدم. خیره تا ببینم چی می ...

زیاد به خودتون فشار نیارید با آرامش بخونید

حتما استراحت هم داشته باشید

انشالله بهترینا براتون اتفاق بیفته و کوچولوتون صحیح و سالم بیاد بغلتون

برای منم دعا کنید  

زیاد به خودتون فشار نیارید با آرامش بخونید حتما استراحت هم داشته باشید انشالله بهترینا برا ...

چشم عزیزم حتما

کنکوری هستی شما؟ 

وااااای اسییییییی خیلییییییی تحسینت میکنم بابت اراده و هدف قویت

موفق باشی عزیزم

من طبق معمول تنبلی کردم فقط مشتق و کاربرد مشتق و نصف هندسه رو خوندم   همینام نیاز به مرور داره

وااااای اسییییییی خیلییییییی تحسینت میکنم بابت اراده و هدف قویت موفق باشی عزیزم من طبق معمول تنبلی ...

مگه این فصلارو قبلا نخوندی؟ 

من تابع مثلثات مشتق رو خوندم الان دارم کاربرد رو میخونم تا شب یجوری تمومش کنم

مگه این فصلارو قبلا نخوندی؟  من تابع مثلثات مشتق رو خوندم الان دارم کاربرد رو میخونم تا شب یجو ...

سلام عزیزم وقتتوت بخیر سوال داشتم تاپیکای قبلیتون گفتید پیام بدم درخواست دادم ممنون میشم قبول کنید

مگه این فصلارو قبلا نخوندی؟  من تابع مثلثات مشتق رو خوندم الان دارم کاربرد رو میخونم تا شب یجو ...

من تابع رو خوندم اونم دو تا هفته پیش

بقیه فصلا رو اصلا نخوندم

ترمیم معدلیم طول سالم باز هیچی نخوندم