2777
2789

من خانمی 25 ساله هستم و حدود 2 سال هست با همسرم ازدواج کردن ایشون ارشد عمران هستندو مهر نظام مهندسی دارند و خودم هم دانشجوی پزشکی هستم، همسرم قدشون 162 و من 165 هستم ، خیلی تو ظاهر مشخص نیست مگه اینکه کسی دقت کنه.

اولش با این وسیله مشکلی نداشتم یعنی تو همون دوران اشنایی ولی کم کم نظرات و حرفای مامانم شروع شد و تا الان حل نشده و همش به من میگن جدا شو چون قدشون کوتاه تره و تو پزشک هستی باید با یکی مثل خودت ازدواج میکردی، این حرفا واقعا منو اذیت میکنه و ذهنمو درگیر کرده و یک اضطراب درونی بهم میده ب طوری که کیفیت زندگیم رو تحت تاثیر گذاشته، پیش مشاوره هم رفتن ولی تاثیری نذاشته.

همسرم فوق العاده مهربون و با محبت چ با اخلاق هستند و من خیلی دوسش دارم و تمام معیار هایی که من از زندگی داشتم رو کاملا دارن ب جز همون دو موردی که مادرم براشون مسئله شده.

هرچی از همسرم خواستم برام فراهم کرده و هیچ کم و کسری تو زندگی برام نذاشته و خیلی بیشتر از من دوستم داره.

ولی الان نمیدونم چیکار کنم این وسیله برای خودمم حل بشه، یعنی ی دوره هایی حل میشه ولی باز مجدد با حرفای مامانم دوباره تو ذهنم داغ میشه،

ب نظر شما ازدواجم اشکال داشت؟

راه حلی دارین پیشنهاد بدین؟

ممنونم از همه بزرگواران عزیز.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا به مادرت اجازه دخالت میدی؟ وقتی دو دل شدی یعنی مادرت موفق شده ذهنتو مسموم کنه

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند

قد در برابر چیزهایی که از همسرتون تعریف کردین اصلا و ابدا به چشم نمیاد خودتونو الکی درگیر مسائل بیخود نکنین

یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎

توجه نکن بابا

مهم خودتی ک مشکلی نداشتی ونداری

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

دیگ  قد ی چیز ظاهریه همون موقع دیدی دیگ

بعد ی کفشایی هست با پاشنه پنهان برای اقایون همسرت میتونه استفاده کنه

تو جامعه ما یجوری پزشک بزرگ کردن که انگار خدای روی زمینه و هیچ کس لایقش نیس

عزیزم شما تلاش کردی همسرت تلاش کرده و شمارو دوسداره چی بهتر از این

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

اولا این مسئله ای هس که قبل ازدواج باید بهش فک میکردید نه الان

در ثانی شما کفش پاشنه بلند نپوش و همسرتون همیشا لژدار بپوشن 

این مشکل خاصی نیس و قابل حله

انقدر بزرگش نکنید

معلم مهر ۱۴۰۴ برام دعا کنید

شما مشکلی نداری ، مشکل الان مامانته سعی کن ایشون را توجیه کنی ، یکبار محکم و قاطع بگو مامان من از زندگیم راضی ام فقط حرفای شما اذیتم میکنه اگه خدایی نکرده دلیل محکم و جدی برای جدایی داشتم حتما جدا میشدم شماهم بخوایین اذیت کنین مجبورم علی رغم میل باطنیم دیر به دیر بیام پیشتون

اگه فقط حرفای مامانت اذیتت میکنه و خودت مشکلی نداری یه باری خیلی جدی و با احترام با مادرت صحبت کن که دیگه بهش اجازه نمیدی در مورد شوهرت اینجور صحبت کنه حتی شده تهدیدش کن که اگه بازم ادامه دادی رابطمو قطع میکنم. 

خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما

مادرت خوبه 

ایشون باید بره پیش روانشناس تا اخلاق و رفتار بدش اصلاح بشه 

از نظر مقام و مرتبه اجتماعی همسرت چیزی کم نداره جایگاه اجتماعی خوبی داره 

قد هم که هم قد هستید مشکلش چیه ؟! 

مادرتون بی منطق فکر میکنه و آدم بد ندیده که قدر دامادش رو بدونه 

شماهم بچسب به زندگیت این حرفا برات مهم نباشه و یکبار جدی برخورد کن تا دیگه اجازه دخالت به خودشون ندن 

به نظر من ازدواجت مشکلی نداره و خودت رفتار مناسبی نداری در برابر این مسئله.

اول اینکه ادم دهن بینی هستی 

دوم اینکه فکر میکنی پزشک بودن افتخار خاصی هست.اون هم پزشکی که الان هر کسی از راه میرسه خودشو میندازه توش.

عزیزم به نظرم اگر زندگی بی مشکلی داری و همسرت خوبه بیخود و بی‌جهت به حرف کسی اهمیت نده و محکم جواب دیگران رو بده که از این حرفاشون ناراضی هستی‌.