2777
2789
عنوان

چی بگم بششش😑❤

74 بازدید | 13 پست

مادر نامزدم مریض بود تصویری حرف میزدیم ک نامزدم بهم گفت حالش بده ی حالی بپرس ازش 

نصف شب بود گفتم زشته زنگ بزنم پیام دادم بهش

الان جوابمو داد ک مرسی از لطفت همین ک حالی بپرسیدی ممنونم ازت فلان 

چی بگم بهش؟

بگم  انجام وظیفه بود انشالله سلامت باشید؟

خوبه این 

چی بگم کمک کنید😑

حالا ک روز شده یه زنگی بهش بزن زشته یه پیام دادی فقط

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ کاری داشتید در خدمتم بالخره حالتون مساعد نیست سوپ ی چیزی😂🗿

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

اصلا این کلمه وظیفه رو نگیا

مامان جونم عاشقتم                                              در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜         بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡
حالا ک روز شده یه زنگی بهش بزن زشته یه پیام دادی فقط

خاستم جواب پیامشو بدم بعد زنگ بزنم  چون بیمارستانن فعلا نمیتونم حرف بزنن

نامزدم تاکید دااشت ک پیام خوب بدم بهش

بنظرم الان زنگ بزن حالش رو بپرس بگو چیزی لازم داشتی کاری داشتی بگو 

تماس نمیتونه جواب بده کار دارن‌مشغولن اخه 

ب نامزدمم گفتم گفت فعلا زنگ نزن روبه راه نیست بیمارستان مشغول کاراشیم اینا

بگو خواهش میکنم. کمترین کاری بود که میتونستم انجام بدم. ببخشید دیشب چون دیروقت بود نخواستم مزاحم است ...

تهش بگم انشالله سلامت باشید؟؟ 

یچی اینجوریم میخام بگم تهش