2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

256 بازدید | 37 پست

سلام خانما

روز خوش

میشه از تجربه زایمان طبیعی تون بگید؟

من بچه دوممه

آیا مثل بچه اول زمان زیاد میبره تا زایمان کنم

سر دخترم ۱۹ ساعت درد کشیدم و دختر ۳۸ هفته ۵ روز بدنیا اومد

راسته که میگن پسر ماهشو کامل میکنه بدنیا میاد؟

یعنی میشه زایمان دومم زودتر زایمان کنم اذیت نشم؟

من خودم زایمانم سزارین بوده

ولی تاجایی که دکترم گفت زایمان طبیعی به مسائلی فراتر از زایمان اول و دوم یا پسر و دختر برمیگرده و بیشتر به بدنت و شرایط حاملگی و زایمان ربط داره

سلام عزیزم من از خیلیا شنیدم پسر زودتر دنیا میاد و دختر دیرتر 

تجربه ی پسر رو دارم حدودا ۵ یا ۶ ساعت درد کشیدم تا به دنیا اومد قبل ظهر که بستری شدم ۵ عصر به دنیا اومد دردام تند تند و پشت سر هم بود 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم دوتا زایمان طبیعی داشتم. هردو هم ۳۶ هفته. دومی راحتتره چون هم تجربه بیشتر داری هم استرس و ترست کمتره. اصلا نترس و تا میتونی نفس بکش 

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
من خودم زایمانم سزارین بوده ولی تاجایی که دکترم گفت زایمان طبیعی به مسائلی فراتر از زایمان اول و دو ...

والا سر زایمان اولم ورزش زیاد انجام دادم

ولی برای این یکی هم کلاس یوگا رفتم هم ماما گرفتم

ی جورایی خودمو آماده کردم 😁

منم دوتا زایمان طبیعی داشتم. هردو هم ۳۶ هفته. دومی راحتتره چون هم تجربه بیشتر داری هم استرس و ترست ک ...

بسلامتی عزیزم

میشه بدونم سر دومی چند ساعت درد کشیدی؟

سلام عزیزم من از خیلیا شنیدم پسر زودتر دنیا میاد و دختر دیرتر  تجربه ی پسر رو دارم حدودا ۵ یا ...

خداروشکر عزیزم

منم شنیدم که زایمان دختر سختتره

و پسر بهتره

میشه بدونم چند هفته گل پسرتو زایمان کردی؟

بسلامتی عزیزم میشه بدونم سر دومی چند ساعت درد کشیدی؟

هر دو کیسه آبم پاره شد و بدون درد رفتم بیمارستان . اولی کل دردا که دیگه سخت میشه ۳ ساعت بود دومی ۱ ساعت

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘