shaly مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 255 عنوان پانیک چجوریه؟ 99 بازدید | 5 پست پانیک عصبی که می گن چه حالتی به آدم دست میده؟ 1402/03/06 | 10:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fati849 عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 2643 علایمش تقریبا به حمله قلبی شبیهن سرچ کنی هست یا اَبا عَبدِالله🖤🖤دل اگر نذر حسین است خریدن دارد🖤اشك اگر مال حسین است كه ریختن دارد🖤همه ی عالـم و آدم به فدایت ارباب🖤غم ارباب به دلها چه كشیدن دارد ...یا حسین
rufus عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 4426 حس میکنی یکی دست گذاشته روی گلوت و نمیتونی نفس بکشی فقط گریه میکنی بدون اینکه خودت متوجه بشی انگار تو خلسه هستی و متوجه هیچی نمیشه شروع میکنی به لرزیدن شدید و دست و پات یخ میشه بعد از حدود 5 دقیقه اگر بتونی کنترلش کنی به حالت قبل برمیگردی اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟ [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
شادی1400 عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 640 اخ اخ نگو افتضاح ،استرس و ترس شدیددددددد.افکار وحشتناک خودکشی و مرگ، تن لرزه ،اصلا مرگ هااااا روتین زندگیم برام مقدسه .پاش وایمیستم
shaly مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 255 اخ اخ نگو افتضاح ،استرس و ترس شدیددددددد.افکار وحشتناک خودکشی و مرگ، تن لرزه ،اصلا مرگ هااااا من تپش قلب گرفتم و همینطوری گریه می کردم و اصلن نمی تونستم حرف بزنم. برای چند دقیقه همین حالتی بودم، آیا پانیکه یا نه؟
شادی1400 عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 640 من تپش قلب گرفتم و همینطوری گریه می کردم و اصلن نمی تونستم حرف بزنم. برای چند دقیقه همین حالتی بودم، ... ببین تنش سنگین داشتی؟عصبی شدی ؟ تواتر حمله ها چقدره و چطوره؟ بهتره با یک روانپزشک صحبت کنی من با دارو خوب شدم روتین زندگیم برام مقدسه .پاش وایمیستم