2777
2789
عنوان

زایمان نکردم😢

125 بازدید | 6 پست

سلام صبح بخیر😊

خانما من چهل هفته شدم ولی خبری ازدردزایمان نیست راه چاره ای دارین که تاثیربزاره؟پیاده روی ماساژ کمر وشکم دمنوش رازیانه وبابونه و...میخورم فقط دوبار پهلودردشدیدگرفتم ک خوابیدم بیدارشدم خوب شدم

چکارکنم؟؟؟؟😢خسته شدم نمیخواستمم امپول فشاربزنم 😕زایمانه دوممه

من پیاده روی سنگینننن سه ساعت مداوم میکردم دوص اب گرم ولی هیچ خوراکی نخوردم چون برا جنین مضره...خودش چهل هفته ی روز شرو شد

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا عزیزم چراسزارین نمیکنی؟؟؟؟؟ ولی اگه نمیزارن از مادرت مادرشوهرت بپرس چکار کنی یا

ببین توی اینترنت بزن دعای زایمان موثره .پاشو برو پیش دکترت چون بچه اگه بمونه توی کیسه اب مدفوع میکنه میخوره بده ها .نمون اینجا سوال بپرس

من پیاده روی سنگینننن سه ساعت مداوم میکردم دوص اب گرم ولی هیچ خوراکی نخوردم چون برا جنین مضره...خودش ...

پیاده روی میکنم کمردردمیگیرم نفسم میگیره دیشب ب زور راه میرفتم که نمیتونستم پاهاموکنترل کنم 

دمنوش نخور . چرا نمیخوای امپول فشار بزنی . دردام که شروع بشه بیشتر امپول رو میزنن

باامپول فشار درد بیشتر زایمان اولم امپول زدم خیلی اذیت شدم ۱۶ساعت دردکشیدم تازایمان کنم پدرم دراومد