2777
2789
عنوان

عشقش واقعیه؟

99 بازدید | 2 پست

سری قبل یه تاپیک زدم که میترسم بخواد کات کنه و اینا..دیروز خودم خواستم همه چیو تموم کنم که بهش گفتمو اینا..شبش زنگ زد تمام مشکلاتشو توضیح داد و وسطش هی بغض میکرد..میگفت میخوایم مهاجرت کنیم ولی من بخاطر تو نمیرم..چون ارزششو داری..!منتظر میمونم تا باهم بریم:)

بنظرتون این ادم عشقش واقعیه؟و فقط الکی قضاوتش کردم؟

اول بگو سنش چقدره

اگر می خوای بدونی عشقش واقعیه به حرفاش توجه نکن به عملش نگاه کن اگر وقت می ذاره اولویتشی 

اگر احترام می ذاره وقت می ذاره اذیتت نمی کنه بلده تو دعوا و مشکلات کنارت باشه چطوری خوش حالت کنه تو غم ترکت نکنه 

مشکل تو مشکل اونم باشه 

کاراش ما هست نه من 

اگر در مشکلات سریع تهدید به کات و رفتن نمی کنه 

می مونه و حلش می کنه خودش دنبال راه حل هست

و...

نشونه دوست داشتن واقعیه

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
اول بگو سنش چقدره اگر می خوای بدونی عشقش واقعیه به حرفاش توجه نکن به عملش نگاه کن اگر وقت می ذاره ا ...

۲۰ سالشه ولی مستقله

همیشه منطقی رفتار میکنه و وقتی عصبانیه حرفی نمیزنه که بعدا پشیمون بشه

تو هر سختی ای سعی میکنه زنگ بزنه ولی کلا زیاد نمیتونه صحبت کنه بخاطر مشکلات زیادی که داره

هیچوقت اسم کات..تاکید میکنم هیچوقت اسم کات و توی هیچ شرایطی نیاورده و همیشه از فعل ما استفاده میکنه..

وقتی میبینه ناراحت میشم سعی میکنه از دلم دراره و ازین قبیل کارا..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.