2821
2789
میگرن داری عزیزم

نه دکتر رفتم میگرن نیست ولی هراز چند گاهی درد میکنه شدید اصلا معلوم نیست از چیه دکتر میگفت عصبیه حرص میخوری یا فکر و خیال میکنی فشار میاری ولی بعضی وقتها که فکرمم آرومه بازم سر دزد میگیرم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه دکتر رفتم میگرن نیست ولی هراز چند گاهی درد میکنه شدید اصلا معلوم نیست از چیه دکتر میگفت عصبیه حرص ...

گلم اول باید مشخص بشه سردردت از سینوزیت میگرن فشار خون ویا زود زود سرماخوردگی هستش بعد دکترش مشخص میسه چه تخصصی باید بری

سلامتی و خوشبختی دخترم
گلم اول باید مشخص بشه سردردت از سینوزیت میگرن فشار خون ویا زود زود سرماخوردگی هستش بعد دکترش مشخص می ...

آخه از هیچکدوم نیستدکتر رفتم میگه هیچیت نیست آخرین باری که رفتم فقط گفت که آهن بدنت کمه

آخه از هیچکدوم نیستدکتر رفتم میگه هیچیت نیست آخرین باری که رفتم فقط گفت که آهن بدنت کمه

آهن بدنت کم باشه سرگیجه و چشات سیاهی میره سردرد نمیگیری آزمایش دادی؟

سلامتی و خوشبختی دخترم
شونه هام میزنه حتی بعضی وقتها چشمامم نمیتونم باز کنم

عزیزم فکر کنم عفونت داشته باشی اگه از شونه هات بزنه به سرت طب سنی هم میتونی بری بدون استفاده از داروهای شیمیایی که عوارض دارن خوب بشی. توخونه موقع درد از بادکش استفاده کردی نتیجش خوب بوده براتون یا حجامت رفتین تاثیری کرده

سلامتی و خوشبختی دخترم
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792