2821
2789
عنوان

اقا یه سوال 😂😂😂

210 بازدید | 23 پست

خیلی درگیرش شدم از دیشب تا الان 

اگر یه پسری رفته باشه به یکی از اشناهاتون بگه فلانی رو دوست دارم می‌خوام برم بهش بگم 

بعد اگر بیاد بگه بهت علاقه دارم و شما هم دوستش داشته باشید 

چطور جوابشو میدید میگید چی؟😂

بگید آماده باشم😌

یهو هول نشم بگم بریم😂

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙
بگو اره بابا شنیده بودم😂 یختون وا میشه

😂😂😂😂

نه آخه طرفو به جون من قسم داده بهم نگه 

بهم گفت که از قبلش بدونم😂

طرف شانسم ندارم داییمه

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بگو باشه بذار برم فکرامو بکنم ببینم منم ازت خوشم میاد یا نه   

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
بگو باشه بذار برم فکرامو بکنم ببینم منم ازت خوشم میاد یا نه    

ضایع نیست‍،؟😂

آخه چند روزه تا صبح صحبت میکنیم 

ولی چیزی نگفته هنوز 

البته صحبت درمورد رشته ورزشی و ‌‌‌‌‌‌....

اول تعجب کن بعد بگو نمی‌دونم باید دربارت فکر کنم 😂بزارش تو خماری

همه دوستام میگن بذار توی کف بمونه آنقدر اذیتش کن تا اصلا خودش فرار کنه😐😂

ضایع نیست‍،؟😂 آخه چند روزه تا صبح صحبت میکنیم  ولی چیزی نگفته هنوز  البته صحبت درمورد ...

بابا من شوخی کردم ☺️

بخند خودش می‌فهمه 🤭

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
😂😂😂😂 نه آخه طرفو به جون من قسم داده بهم نگه  بهم گفت که از قبلش بدونم😂 طرف شانسم ندارم ...

نمیدونم

ولی اینو میدونم باید بخندی😂

این خنده توعه که همه چیو جلو میبره

..dental stu
بابا من شوخی کردم ☺️ بخند خودش می‌فهمه 🤭

مثلا وقتی گفت یه 😐بفرستم 

بگم من؟مطمئنی‍؟😂

بعد خودش دیگه ممکنه سر صحبتو به هم برسونع

همه دوستام میگن بذار توی کف بمونه آنقدر اذیتش کن تا اصلا خودش فرار کنه😐😂

هیچی بگو با خانواده تشریف بیارید🤣🤣

باید از تجربه دارا بپرسی تا درست راهنمایی کنن

☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن                  ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘  امید ماروهم ناامید نکن                                           که امیدم به خودته خداجون ☘                               ☘خداجون حاجت هامون رو همراه                                       سلامتی و دلخوش بده☘                                                  الهی امین😘😍                  
هیچی بگو با خانواده تشریف بیارید🤣🤣 باید از تجربه دارا بپرسی تا درست راهنمایی کنن

مخصوصا از ۸۵ به بعدیا😐🤣

ناز کن بگو باید فکرکنم یکم زمان میخوام😂😁

آخه امروز ساعت سه بود 

یهو ۳:۳ فرستاد 

بعد به شوخی گفت فکر کنم پلیسه داره بهم فکر می‌کنه(یه قضیه ای بود)بعد گفت نکنه تو هم همدستشی؟من خندیدن گفتم اعتماد به نفست خیلی خوبه گفت تا حالا ساعت جفت ندیدی مگه😂

گفتم نه فقط تو دیدی