2777
2789
عنوان

چیکار کنم !!؟

94 بازدید | 4 پست

سلام عزیزان 

یه پسر بهم پیشنهاد آشنایی داده و من برای این که خیلی در دسترس نباشم و بعد نگه چای معطل قند بود بهش جواب رد دادم ولی خصوصیات ظاهری خوبی داشتن قدشون بلند حدود 190اونورا بود پوستشون سبزه بود یه ته ریش هم گذاشته بود و چشم و ابرو مشکی و خیلی هم با اعتماد به نفس بود حالا نمی دونن این نشانه اعتماد به نفس هست یا نه تو چشمام نگاه کرد و درخواستش را داد فقط یکم مغروره و خیلی پسر سر سنگینی هست و خیلی هم اجتماعی هست و درس میخونه وضع مالی خوبی هم دارن یعنی در حد خودشون دارند با این که دانشجو هستند و یه بار برای یکی از دوستاشون می گفتند که من هم کار می کنم و هم درس میخونم .حالا از جوابی که بهشون دادم پشیمونم و یکی بهم گفت بهشون بیشتر کم محلی کن تا بیشتر جذبت بشه حالا می‌خوام بدونم شما بودید چیکار می کردید .یکمی هم غیرتی هستن چون یکسری سر کلاس یه پسر کنار من نشست ایشون از عصبانیت سرخ شده بودن و یکسری هم از من حمایت کرد پیش استاد ولی ....حیف 

میگفتی باید فکر کنی

ولی خب کار خوبی کردی گفتی نه

پسر جماعت ارزش دوستی نداره

کاربر جدید نیستم.تایپک های ختم قرآنم روگزارش زدید تعلیق شدم💔چیزیم ب گزارش زننده نرسید:).                 مامانِ یه کوچولوی موفرفریم🧿♥️.         ‌‌‌‌‌‌                          هیچ غمی همیشگی نیست...                                          من معجزه شهدا رو به چشم دیدم🌱💚                               

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه الان میشه کاری کرد اخه؟ من بودم میگفتم اول باید فکر کنم

بعد قرار میزاشتیم میگفتم قصدت از رابطه چیه ؟ اشنایی برای ازدواج یا فقط دوستی؟ اگر خودم قصدم ازدواج باشه و اون نه نمیرم تو رابطه

نمیدونم چرا دخترا فکر میکنن اگه بگن نه جذاب میشن

امیدبذر هویت ماست💚🌱

اگر واقعا علاقه ای این وسط باشه، مطمئن باشه دست نمیکشه و مجددا پیشنهاد میده.

موردی که خودم دیدم، یکی از همکلاسی ها بود با اینکه دوستم مدام دست رد به سینش میزد و با شخص دیگه ای از فامیل دوست بود (البته همکلاسی ما نمیدونست)، بیخیالش نشد و کلی تو پروژه ها و درس ها کمکش میکرد. حتی بعد 2 ترم مجددا پیشنهاد داد (اونموقع دوستم بهم زده بود با فامیلش) دوستمم همه چی رو براش تعریف کرد و الانم چندین ساله که با هم ازدواج کردن.

..........

منتها کم محلی بیش از حد هم جواب نمیده.

قرار نیست از همون اول سبک بازی دربیارید، ولی بالاخره باید از یه جایی بشناسید طرفو

و در ضمن اگر قصد خودتون ازدواج هست، از همون اول مزه دهنش رو بفهمید که نکنه اون دنبال خوشی چند روزه باشه و شما تو رویای خودتون سر کنید.

حتما حتما هم تاکید میکنم مطمئن بشید تحت سلطه خانواده نباشه، متاسفانه ما از این موردا چندتا داشتیم 4 سال دانشگاه باهم خوش بودن، دختره دیگه منتظر فارغ التحصیلی و پوشیدن لباس عروس، بعدش مادر پسره اصلا راضی نشد یکبار بره خواستگاری. دختره افسردگی گرفت قشنگ. پسره که سر یه سال رفت مطابق میل مادرش ازدواج کرد.