2777
2789
عنوان

قطر

497 بازدید | 16 پست

کسی میدونه کشورقطر ازنظرثروت چطوریه پولشون به ماچقدره؟ 

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط میدونم کشور بسیار ثروتمندیه 

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

اشنای ما رفته بود دبی نتونست سر کنه.بعد چن ماه برگشت گفت ب پول ایران خیلی گرون. اصلا دخلم با خرجم یکی نبود. پول غذا آب و ... سر ب فلک میزد

⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

فقیرن😐 خب یکی از پولدارترین کشوراست دیگه، اما مثل امارات کشور بازی نیست، قوانین مذهبی دارن به همین ...

اره هرکسی نمیتونه بره اونجا شیعه یاسنی ؟ 

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

اشنای ما رفته بود دبی نتونست سر کنه.بعد چن ماه برگشت گفت ب پول ایران خیلی گرون. اصلا دخلم با خرجم یک ...

اره ولی یکی بخات اونجاکارکنه عالیه واقعااولی باید کارباشه ک بره

اره ولی یکی بخات اونجاکارکنه عالیه واقعااولی باید کارباشه ک بره

اینجا ارایشگر بود. اونجا هم همچنین مثلا ی مو کوتاه میکرد ب پول ایران ۸۰۰ هزار. چون مجرد و بدون زن و بچه اش رفته بود ناهار میخرید ۶۰۰ هزار.‌ اب معدنی ۴۰ هزار. بعد ۳ یا ۶ماه برگشت 

⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

کاری به شیعه سنی ندارن. آدمای افراطی ای نیستن

ممنونم بخاطروقتی ک گذاشتی

اینجا ارایشگر بود. اونجا هم همچنین مثلا ی مو کوتاه میکرد ب پول ایران ۸۰۰ هزار. چون مجرد و بدون زن و ...

اوه چ گرون

خوشبحالت اگه بری اونجا

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
اشنای ما رفته بود دبی نتونست سر کنه.بعد چن ماه برگشت گفت ب پول ایران خیلی گرون. اصلا دخلم با خرجم یک ...

اره دوست منم رفت چندماه برگشت. گفت خیلی مخارجش بالاست از پسش برنمیومدیم

پارسا پسرمامان😍

یکی از آشناهام اونجاست ،میگفت امن ترین کشور دنیاست،میگفت اگه گوشیت رو رو میز جا بزاری بعد سه چهار ساعت برگردی هنوز سر جاشه،میگفت ما خرید که میریم وسایلایی که خریدیم رو میزاریم رو صندلی پاساژ میریم بقیه خرید رو میکنیم و برمیگردیم پیش وسایلها و هیچ کس دست نمیزنه،من که پسرم رو چند سال دیگه می‌فرستم بره اونجا