2777
2789

در حال حاضر دلم از کسی یا چیزی پر نیست ولی پره 

نمی‌دونم بفهمید یا نه 

نشستم دارم گریه میکنم..

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از خودم که اینقد ساده و زود باورم :// 

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

از شوهر گاوم دیشب دعوامون شد پرتش کردم بیرون از خونه 

الان ۲ روزه غیبش زده هیچ خبریش نیست فقط ۱ ساعت بعد دعوا پیام داده بود همونجا بمون من دیگه نمیام 

چندفرسخ‌دیگر‌به‌خوشبختی‌می‌رسید.حالا‌دیگر‌۲۰۰‌ساله‌بود، هرچقدر‌بگوییم‌مردهافلان‌وزن‌ها‌فلان‌وتنهایی‌خوب‌است‌بی‌فایده‌است . اخرش‌قلبت‌برای‌کسی‌می‌زند  شدی‌شدی‌نشدی‌اسمتو‌میزارم‌روی‌پسرم

از خودم زندگی که داریم‌ این دنیائی که این همه ظلم هست یه عده ای به خوشی میگذرونن یه عده ای هم‌ دیگه بهترین ارزوشون تو دل خاک بودن 

💞💔یا ابا صالح المهدی ارشدنا الی طریق رحمکم الله ، برای آمدنت نذر می کنم زین پس ، مقیم گودی آن قتلگاه خواهم شد ، وعجل اللهم فی فرج مولانا صاحب الزمان
از شوهر گاوم دیشب دعوامون شد پرتش کردم بیرون از خونه  الان ۲ روزه غیبش زده هیچ خبریش نیست فقط ...

عزیزم از ی نفر ک ازشون حساب میبرن کمک بگیر مثل مادرشون یا پدر... انشالا حل بشه