2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

6385 بازدید | 82 پست

از استرس و ناراحتی خابم نمی‌بره از صبح هیچی نخوردم

احساس خفگی بهم دست میده از این کار احمقانه ای ک کردم

از اینکه یهو اینقدر تغییر کرد فکر اینکه نکنه دیگ مثل قبل نشه

😭😭حرف هاش واقعی باشه چی من طلاق نمیخام اگ ی مدت پیداش نشه چکار کنم

من نمخاستم کار ب اینجا برسه دارم از استرس میمیرم بخدا

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان داشتم تاپیکتو میخوندم و واقعا مقصر صددرصدی هستی همونقدر که پدر و مادر خودت برات عزیزن ، برای ...

پس چی یعنی آخرش طلاقه

مگ میشه اخه😔بخدا خودش بود میومد الان مادرش اینا نمیزارن

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

ببین همیشه ب این فکر کن ک حتی اگر ب شوهرت بگن بیا اولا ک خدا جای دیگ براتون جبران میکنه بعدم زبونت بعدها درازه ک فلانی نیومد و ما اومدیم 

اما نباید همیشه عادت کنن ک همسرت تحت هر شرایطی بره و از وقت تو بزنه این درست نیس 

اما میذاشتی با خوبی و خوشی شوهرت بره بعدا باهاش تو ی موقعیتی ک آرومه و میدونی نارحت کمتر میشه مشکلتو میگفتی و حل میشد خصوصا باید شرایطی رو انتخاب میکردی ک هم ناراحتیتو میگفتی هم دعوات نمیشد

تو خودتو بده کردی اصلا سیاست و فکر نداری ک کدوم راه بهتره و دعوا و درگیری توش کمتره و به نتیجه میرسه بعدم الان روش خیلی بهت باز شده 

دیگ نباید تا مدت ها بی گدار ب آب بزنی و باید کنترل شده بری جلو یعنی رفتارتو درست کنی ک ازین وضع بیاید بیرون

من واقعا شوکه شدم از این هجمه از خشونت کلامی و رفتاری که داری استارتر. جقدر زشت حرف زدی .خداییش دوربین مخفیه؟

چقدددر سخت گرفتی به همسرت و خودت و زندگیت.رفته و برده که برده.زمین‌گرده میچرخع.خدایی نکرده روزی مادر خودتون نیاز به دکتر داشت دور از جونش خوب تو ممکنه بری و باید بری ...شوهرتم باید اینکار ها کنه؟واااای که خراب کردی و بدهکاری معذرت خواهی درست و حسابی و درست کردن شرایط رو

ببین اگه شوهر من بود دیگه هیییییییچوق هیچوقت بهم محل  نمی‌داد و ولم‌میکرد و میرفت.خيلی توهین کردی عصبیش کردی اون ازت فراریه الان.یکم تجدید نظر کن تو رفتارت.میگی خوب شده بودین باهم ولی حالا خودت خراب کردی....من بیشتر تر جیح میدم سرکاری باشه تاپیکت مخصوصا کلانتری رفتنت...کاش سرکاری باشه آخه خییییلی سخت گرفتی خییییییلی.مقصر خودتی و خودت اول و آخر 

امیدوارم به آرامش برسی با رفتار درست دوستم..باید جبران کنی فقط 

ببین گلم بذاریه چیزی بگم اولا که اون پیامکا رو دادی و اونم خیلی فحشابهت داده تموم شده رفته .اینبارم ایشالا تموم میشه میره آشتی می کنین ولی برات تجربه ای بشه که مدرک ندی دستش پیامک خودش مدرکه بایه پیامک کل گناه افتادگردن تو اون فحش داد ولی زبونی نه اینک چیزی بنویسه توگوشیت بمونه .بدترین چیزتودعوافحشه و چیزقابل افتخاری نیست..اگ کنترل تو رفتارات نداری کاش قرص آرامش اعصاب استفاده کنی ولی سعی کن با شوهرپرخاشگرت دهن به دهن نذار یمدت رهاش کن.اون اگ به پدرمادرشم نرسه به تونمیرسه مطمئن باش....اینبارم خودت ناراحت نکن حل میشه با پسرات خوش باش شوهرعجوزه ات خیلی روش حساب بازنکن چن روز خوبه چن روز بد

چرا انقدر هیجان زده رفتار کردی خودتو کنترل میکردی این همه بحث و فحش ودعوا و کلانتری رفتن فقط بخاطر اینکه باباشو برده دکتر؟؟ توعقل داری اخه منم ۲۲ سالمه همسن توام 

ولی جوری تو زندگیم با شوهرم رفتار میکنم از ی زن پخته ۵۰ ساله بهتر... بجای این رفتارا حال پدرشو میپرسیدی عزیزتر نمیشدی پیش شوهرت؟ توخانواده شوهرم مادرش برادراش هرکی مشکلی مریضی پیش میاد براش بخدا شوهرمنو صدا میکنن حالا من بیام بخاطر اونا زندگیمو خراب کنم ؟؟ جنگ راه بندازم ؟ بنظرم امروز ی پیام معذرت خاهی برای شوهرت بفرس بگو ببخشید حال روحیم خوب نبود سرتو خالی کردم ...

بعدشم برو بیمارستان اگه باباش بستریه بهش سر بزن 

خواهرمن تو زندگیت باید صبور باشی سیاست داشته باشی

ببین عزیزم همین الان برو یه پیام بنویس برای شوهرت و بهش بگو که چقدر متاسفی برا کاری که کردی بگو یه لحظه حالت خوب نبود و کار عجولانه کردی و ازش بخواه ببخشتت نگران غرورت هم نباش .....برای زندگیت بجنگ و هرگز اقتدار مردت را زیر سوال نبر 

متاهل❤️

سلام،یه مدت بهش زنگ نزن بذار یکم آروم بشه فقط پیامک بده و ازش معذرت خواهی کن و بنویس که رفتارها و کتکای گذشته یه لحظه هیجانیت کرده و این کارا رو کردی .

رفتار دیروزت واقعا اشتباه و غیرقابل توجیح بوده .فقط خواهشا دیگه کوتاه بیا و کارو بدتر از این نکن .انشاالله که کار به طلاق نمیکشه .