2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه بار تجربش کردم خیلی حس بدیه واقعا 😂🤦🏻‍♀️

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
اره حس اخراج بودن بهت دست میده 😹

اوهوم 🤧💔

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

من تا بحال تعلیق نشدم. کاربری قدیمیمم بخاطر اینک استفاده نکردم واصلاً  یادم رفته بود رمز و.. بیخیال شدم. عزیزم اینجا سایت زنان و بارداری و بچه داریه خیلی ساله از دهه ۸۰ همین بوده. اینک بخوایم از ی سایت سوءاستفاده‌های دیگ‌ بکنیم میشه تعلیق و درست هم هست. دیگ خودتون میدونید چجوری رفتار کنید ک تعلیق نشید.

والا سایت شده پر از حرف‌های بی ربط و حاشیه ای...

هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد...

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...
من تا بحال تعلیق نشدم. کاربری قدیمیمم بخاطر اینک استفاده نکردم واصلاً  یادم رفته بود رمز و.. بی ...

اره درسته تاپیکام خوب بود فقط امشب یکم مشکل داشت واقعن ک تعلیقم کرد