2777
2789
عنوان

مشکل مسخره من🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

1235 بازدید | 77 پست

اول اینکه واقعا خیلی خیلی خیلی معذرت میخوام بابت سوالم

میگم شما وقتی همسر یا نامزدتون میبوستتون همراهی میکنین؟من نمیدونم چرا اصلا بلد نیستم تئوریشو بلدم ولی عملیش اصلا نمیتونم😂

نخندین بخدا جدی مشکل دارم😐

هم خندم میگیره هم یکم خجالت میکشم هم اصلا نمیتونم اونم ناراحت میشه 

شما اینطوری نبودین؟

بازم معذرت بابت سوالم بعدا گزارش بزنین 🙏

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

فکرتو آزاد کن نیاری به تمرین نیست

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فکرتو آزاد کن نیاری به تمرین نیست

خندم میگیره 🤦🏻‍♀️

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
خندم میگیره 🤦🏻‍♀️

خب گفتم که

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
تئوری داره مگ خودش پیش میاد دیگ😐😂😂

نه منظورم اینه که میدونم چطوریه ولی تو عمل احساس میکنم اشتباس یه جاییش😂🤦🏻‍♀️

الان همه میان از تجارب ارزشمندشون حرف میزنن🤦‍♀️

😂😂