2777
2789
عنوان

لیلی جان کجایی

400 بازدید | 18 پست

بیا دارم خفه میشم

بیا امشب اینقدر گریه کردم دارم میمیرم

لیلی جان بیا دوستت داره جون میدم

کاش بودی ببینی چطوری اشکام داره میچکه رو پام

همه پاهام خیس شده

کاش اون روز که زنگ زدی گفتی شوهرم روبه روم ایستاده میگه بلیط بگیرم تا بیایی پیشم

قبول میکردم

اگه قبول کرده بودم الان پیشم بودی

نمیدونم چم شده دارم بیصدا تو این گوشه اتاق گریه میکنم کاش محمد نبود میتونستم زار بزنم

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

لیلی میدونه کاش بیاد پیشم

تگش کن

یه شب با یکی از تاپیکات خیلی گریه کردم 

من حتی نمیدونم بیماریت چیه ولی خیلی غصه خوردم 🥺

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
تگش کن یه شب با یکی از تاپیکات خیلی گریه کردم  من حتی نمیدونم بیماریت چیه ولی خیلی غصه خور ...

خودش همه تاپیکهام رو میخونه

ببخشید نازاحتت کروم

خودش همه تاپیکهام رو میخونه ببخشید نازاحتت کروم

🥲🥲نه عزیزم این چه حرفیه

امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
سوره حمد درمان همه آلام جسمی و روحی
امام صادق علیه السلام فرمودند: سوره‌ی «حمد» سوره‌ای است که ابتدایش «حمد» خدا و وسطش «اخلاص» و آخرش دعا است.

«صادق آل‎ عبا» فرمود: «چنان‎چه بر مرده‎ای ۷۰ بار سوره حمد خواندید و زنده شد تعجب نکنید.»
⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   
سوره حمد درمان همه آلام جسمی و روحی امام صادق علیه السلام فرمودند: سوره‌ی «حمد» سوره‌ای است که ابت ...

ولی من  اونقدر حالم بده که یادم نمیاد سوره حمد چطوری خونده میشه

سوره حمد درمان همه آلام جسمی و روحی امام صادق علیه السلام فرمودند: سوره‌ی «حمد» سوره‌ای است که ابت ...

سلام

من از دوران ابتدایی  تا همین الان   بدون اینکه از چنین حدیث  و روایتی با خبر باشم   چنین اثر گذاری رو بدونم، وقتی استرس شدید داشتم یا ترسی  نگرانی و یا  دردی داشتم، حتی بدون وضو، بی درنگ حمد و سوره میخوندم، خدا میدونه که مثل آبی بود بروی آتیش.

دلم بوجود خدا گرم و قرص میشد و استرس و... از وجودم خارج میشد..

شما هم بخونید، ان شاءالله کارسازه.

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   
ولی من  اونقدر حالم بده که یادم نمیاد سوره حمد چطوری خونده میشه

میخواین براتون همینجا متنشو بذارم

بخود خدا توکل کنید.

نه بهتره بخوابم ممنونم ازتون

بله کمی استراحت  کنین

چشماتونو ببندین و زیر لب حمد و سوره رو زمزمه کنین.

من جواب گرفتم

حتما شما هم میگیرین

ان شاءالله 🤲