2777
2789
بله منم دوبار نذر نمک کردم حاجت گرفتم خداروشکر  نمک های کوچک برا نذری هم هس از اونا گرفتم تو م ...

عزیزم چجوری نذر کردی ب نیابت ازکی؟

نیاز به یه اتفاق جدید دارم که دوباره حس کنم این زندگی ارزش جنگیدن داره و هنوز زیباست..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر تهرانین امام زاده صالح اونجا پره  نمک هم میفروشند  ولی دیگه نمیزارن داخل پخش کنی توو ...

نه متاسفانه تهران نیستم. 

چقدر خوبه اینجوری.. حالا درسته من نمیتونم این کار رو انجام بدم ولی مسلما این پست شما به خیلی ها کمک میکنه که بتونن نذرشون رو ادا کنند. ممنونم.

نیت کردم گفتم خدا نذر نمک مهریه خانم فاطمه میکنم هروقت حاجتمو گرفتم ب اندازه توانم میگیرم پخش میکنم& ...

🙏

نیاز به یه اتفاق جدید دارم که دوباره حس کنم این زندگی ارزش جنگیدن داره و هنوز زیباست..
نمیدونم اینجا کسی نمک نذری بزداره یانه ممنون ک گفتی

بر میدارن عزیزم

شما میتونی حتی بسته‌های نمک رو بگذاری مثلا گوشه طاقچه یا روی سکّو تو حیاط امامزاده

بعد میبینی که مردم چجوری حجوم میبرن سمت بسته‌ها و هرکس تلاش میکنه بسته‌های بیشتری برداره

🌻🍃💕
بر میدارن عزیزم شما میتونی حتی بسته‌های نمک رو بگذاری مثلا گوشه طاقچه یا روی سکّو تو حیاط امامزاده ...

این بسته های کوچیک نمک و ازکجا بگیرم؟ تابحال ندیدم

دستفروش‌های کنار امامزاده صالح میفروشن، بعضی سوپرمارکتی‌های عمده هم دارن، اگر تهران باشی، تو مولوی ...

تهران نیستم گلم

پیدامیکنم پیدا نشد نهایتش ازاین بزرگا میگیرم توبسته کوچیک میزارم