2777
2789
عنوان

ژل لب

119 بازدید | 9 پست

بچه ها همسرم هیچ جوره راضی نمیشه ژل لب و چونه بزنم میدونم بحثش مالی نی

اصلا هروق دربارش حرف میزنم میگه نه

ولی دخترعملی میبینه نمیدونه عملین میگ عه سانی ببین چونش چ خوش فرمه😂😂میگمش ژلههه خو برامنم ایطور بزنمممم میگ دوس دارم نچرال وخشگل بمونی 

یواشکی بزنم چی میشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوووشته میشی😂

بابا فوقش دوتا چک میخورم ک دلش نمیاد😂😂یا اینکه دو س روز قهرکنه عاغا خو خیلیییییی دلم میخاد

حالا لبام خوبن چونه رو عاشقشممم بنظرم بزنم نمیفهمه چونه ضایع نی کبودی ایناهم نداره

منم همین مشکل رو داشتم رفتم یواشکی یه سی سی زدم اومدم خونه دیدم شبیه اردک شدم میدونستم اون شب شوهرم نمیاد خونه ک زدم گفتم تافرداشب خوب میشه ورمش دیدم اصلا همونجوری مونده صب نشستم تاشب ک بیاد هی چایی داغ خوردم ماساژ دادم خابید تاحدودی یکمم موند گفتم لبم یکم ورم کرده اگ ماساژ نمیدادم وچای داغ نمیخوردم اونجوری میدید چون راضی نمیشد یواشکی زده بودم منو همونجور اردکی طلاق میداد😔😔😅😅🤣

بابا فوقش دوتا چک میخورم ک دلش نمیاد😂😂یا اینکه دو س روز قهرکنه عاغا خو خیلیییییی دلم میخاد حالا ل ...

کبودی برا منک نداشت اصلا دوبارم زدم بار اول راضی بود چون دکترم گفت بار اول ک ژل بزنی اصلا معلوم نمیشه یه سی سی هم بیشتر نمیشه بار اول هم جذب میشه ک اصلانم معلوم نشد کبودم نشد کلا جذب شد ولی بار دوم ک یواشکی زدم دیگ عین اردک شدم ک خابوندم ورمو تا بیاد شوهرم

فق چونه میزنم یواشکی هم میزنم نمیفهمه مطمئنم

چونه قشنگ میشه من خاستم زاویه بزنم شوهرم برا این راضی بود برالب نه ک برا زاویه دکترم گفت صورتت گردو تپل هستش ب صورتت نمیاد زاویه بزنی