2777
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرم؟؟دعواا

171 بازدید | 11 پست

امروز میخواستیم بریم رستوران و گیر داد تو خونه از بعداز ظهر سیگار بکشم و میدونه من متنفرم از این کار و نیم ساعت مونده به بیرون رفتن گفت بکشم در صورت که نیم ساعت دیگش میرفتیم بیرون و نیازی نبود بعد منم بلند گفتم نه دیگهه عهه هی چرا میگی بعد داد زد میرینم به شبت با لحن بدتر از مناا منم گفتم اوکی نمیام بیرون بعد یع مدت دید من ناجوور ناراحتم هی اومد گفت بریم بیرون منم نرفتم خیلی اعصابم بهم ریخت لحنش و هیچجوره راضی نشدم داشتم ارایش میکردم با ذوق و شوق بریم رید توش سر یه سیگار چرت (ما قرارمونه فقط بیرون میریم بکشه ) حق با کیه؟؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نباید داد میزدی یکم تقصیر تو بوده آروم میگفتی نیم ساعت دیگ که میریم بیرون:/ ولی اونم زیاده روی کرده در کل واست احترام قائل بوده ازت اجازه خواسته و نباید سرش داد میکشیدی ک اونم در جوابت سرت داد میکشید:/

کل کل نکردم از ظهر بیست بار گفت گفتم نه من سرم درد میگیره میریم بیرون میکشی بعد دم رفتن باز گفت  ...

اونها نمیفهمن .‌شوهر منم همینه .‌اصلا نباید بحث کنی 

ی بار سنگین‌بگو من حرفامو گفته بودم 

اگه اینطوره منم میرم‌بیرون امروزم بیرون کنسل و سر حرفت باش 

دوبار سفت بگیری با رفتارت جا میده

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌

والا در اصل که این سیگار و دخانیات کار بدیه و زندگی ها رو بهم میریزه

باید به قانون شما احترام بذاره وقتی راضی شدید بکشه اما توی بیرون خوب باید پایبند باشه

حداقل میرفت تو حیاط و کوچه

اگر میخای تکرار نشه با محبت  و صبوری برخورد کن که علاقه اش به شما بیشتر و بیستر بشه و حتی ترک کنه

اونها نمیفهمن .‌شوهر منم همینه .‌اصلا نباید بحث کنی  ی بار سنگین‌بگو من حرفامو گفته بودم  ...

دقیقا گفتم گفتم من گفتم نکش حالا میخوای بکشی بکش سنگین میشم باز نیم ساعت دیگه میاد میگه

چی چقدر طول میکشید؟؟؟اون باید نیم ساعت صبر میکرد میرفتیم بیرون و میکشید 

مردا نیاز دارن یه جاهایی ثابت کنن حرفشون برو داره .جرو بحث این اقتدار رو خرد میکنه و لجبازی میکنن واذیت میکنند من نمیگم اونم کار خوبی کرده ولی یه جاهایی هم باید چشم پوشی کرد .اگه چیزی نمیگفتی شاید الان داشت قربون صدقه ت میرفت به خاطر اعتراضی که میتونستی بکنی و نکردی ...