2777
2789
عنوان

مردم رفیق دارن ماهم رفیق داریم

159 بازدید | 7 پست

واقعا ناراحت میشم با این رفتاراش 

من گاهی چنلی گروهی میزنم و عضوش میکنم بی خبر بدون اینک چیزی بگ لفت میده 

چند وقت پیش گروه زدم اسمشو گذاشتم بهترین دوستان و فقط خودم و خودش بودیم امروز دیدم لفت داده بیشور توش هیچی هم نگفته بود ن پیامی ن چیزی 

ولی وقتی خودش چنل میزنه من پا ب پاش فعالیت میکنم براش ممبر میارم 

حالا فک نکنید ب این خاطر ازش ناراحتم این ک چیزی نیست و ارزش نداره 

اما این یکیشه از کلاس هفتم باهم دوستیم تا الان ک فارق شدیم باهام نرفته خرید و گشت و گذار تو شهر آخه این چ وضعشه 

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

چقد دوستت شبیه منه 

البته دوست منم درکم میکنه  ک خوشم نمیاد و با اجازه ی خودم عضوم میکنه 

بعدم وفتی پی وی هست چرا گروه اخه

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد دوستت شبیه منه  البته دوست منم درکم میکنه  ک خوشم نمیاد و با اجازه ی خودم عضوم میکنه& ...

ی گروهه دیگ خو اونم وقتی خودم و خودشیم دیگ این کارا رو نداره 

اگ خوشش نمیاد خوب چرا تاحالا بهم نگفته؟ 

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
ی گروهه دیگ خو اونم وقتی خودم و خودشیم دیگ این کارا رو نداره  اگ خوشش نمیاد خوب چرا تاحالا بهم ...

گآهی چیزا نیاز به گفتن نداره تو باید متوجه بشی خوو

ببین‌پی وی هست واقعا از نظر من این چیزا جنگولک بازیه اینکه باهات نمیاد بیرون و... نمیدونم چون تاحالا نشده بگم بریم بیرون یا اون بگه بیا بریم و یکیمون مخالف باشه توواین ۸ سال 

ولی بقیش از نظرم کارای اضافیه

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 
گآهی چیزا نیاز به گفتن نداره تو باید متوجه بشی خوو ببین‌پی وی هست واقعا از نظر من این چیزا جنگولک ب ...

آخه گفتم ی گروه بزنم ت تل از این تماس های گروهی بگیرم چند تا از دوستای مشترکمون هم بعدا عضو کنم دیدم هیچی نشده لف داد

اینطوری نیس ک بدش بیاد و جنگولک بازی بدونه قبلا باهم گروه عضو بودیم 

آخه گفتم ی گروه بزنم ت تل از این تماس های گروهی بگیرم چند تا از دوستای مشترکمون هم بعدا عضو کن ...

نمیدونم والا