2777
2789
عنوان

مستاجر ی

260 بازدید | 18 پست

واقعا چرا اجاره خونه انقدر گرون شده دلم میخواد گریه کنم یکسال زحمت می کشم اخر سر صاحب خونه بیاد ببرتش این مصداق واقعی ظلم اشکم دراومده مثلا کارمند هستم اما هیچی به هیچی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من  خونه ام همش ۳۰ متر طرف  از۱۴۰ میخواد ۸۰ بزاریم روش ظلم اگر نباشه چیه این

رهن خالی ؟

خوب ببین انقدر هزینه ها بالا رفته که به اونم باید حق بدی ، یه دست بخواد به خونه اش بکشه وقتی شما بری ۴۰ تومن میشه اقلا 

رهن خالی ؟ خوب ببین انقدر هزینه ها بالا رفته که به اونم باید حق بدی ، یه دست بخواد به خونه اش بکشه ...

صاحب خونه من خودش مستاجر ه اطراف تهران چون خونه اش خیلی کوچیک و بدون امکانات توش زندکی نمی کنه خودش تو یه خونه ۷۰ متری باهمه امکانات توشه  چون صاحب خونه اش ۱۰۰ کشیده میخواد پول از من هم بگیره اصلا توجه نمی کنه متراژ خونه خودش چقدر و هیچ امکاناتی هم نداره 

صاحب خونه من خودش مستاجر ه اطراف تهران چون خونه اش خیلی کوچیک و بدون امکانات توش زندکی نمی کنه خودش ...

پدر من خیلی با مستاجرلش راه میاد الان تو جای متوسط تهران خونه خوب با پارکینگ و اسانسور ۹ سال ساختش رو به قیمتی داده که بنگاهی می گفت زیر پله هم دیگه به این قیمت نمیدن اما خرج های خونه انقدر زیاد شده که تهش تقریبا چیزی جز دعا نمیمونه 

پدر من خیلی با مستاجرلش راه میاد الان تو جای متوسط تهران خونه خوب با پارکینگ و اسانسور ۹ سال ساختش ر ...

خوش بحال مستاجرهای پدرت من  جای خوبی از تهران هستم ولی بازهم بی انصافی  چون خونه اولا اینکه اصلا غیر قانونی ساخت و دوم اینکه نه پارکینگ نه آسانسور داره و هم اینکه یه اتاق حالت انباری داره که زمستانها کلا یخ بعد اینکه آبگرمکن کل آپارتمان مشترک ۵ تا خونه اس . واقعا گرون میده  تازه من میگم ۳۰ ۲۵ متر هم بزوره