خواهرم تقریبا دو سال میشه که دیگه ندارمش نمیدونم خاک با اون چه کرده اونقدر دلتنگشم که حاضرم همه ی زندگیم رو بدم و یه بار دیگه بغلش کنم لعنت به سرطان لعنت به تومور مغزی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخدا دارم با اشک مینویسم وقتی خواهرم مریض شد بهم گفت تا آخرین روزی که خوب بشم پیشم می مونی خیلی بهم وابسته بودیم گفتم تا آخر باهاتم ولی نمیدونستم آخرین بار باید پیشونی سردش رو ببوسم تو رو خدا دعا کنید بلکه دلم آروم بگیره نزدیکه دو ساله که آروم و قرار ندارم فقط به امید اینکه برم پیشش روزا رو میگذرونم
بخدا دارم با اشک مینویسم وقتی خواهرم مریض شد بهم گفت تا آخرین روزی که خوب بشم پیشم می مونی خیلی بهم ...
عزیز دلممممممم اروم باش فدات بشم 😔😔😔 خودتو اذیت نکن الان تنها کمکی ک میتونی ب خواهرت کنی اینه با ارامشت باعث بشی روح اونم تو ارامش باشه براش دعا و صلوات و کلی کارای خیر انجام بدی عزیزم.
خدا نکنه عزیزم شما سلامت باشید براش نماز و قرآن میخونم ولی نمیدونم چرا دلم اروم نمیشه خدا نصیب دشمن نکنه خیلی سخته مخصوصا یکسال و خورده ای مریض بود و اون دختر پهلوان تبدیل به کسی شده بود که حتی کارای شخصیشو نمیتونست انجام بده دلم اتیش میگیره دلم برا دختر ۷سالش کبابه ببخشید ناراحتتون کردم