2777
2789
عنوان

الان دلتنگ کی هستین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 45 پست
بابابزرگم دلم میخاست باشه 18 ساله ندارمش🖤

خدابیامرزه

من چون بابا بزرگم اصلا مهر و محبتی نسبت بهم نداشت نبودنشو اصلا حس نمی کنم

برام عجیبه خیلیا میان میگن دلتنگ پدر بزرگم یا مادربزرگم هستم 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستانی که عزیزاشون فوت کرده واقعا از ته قلبم بیشتر براشون ناراحت شدم .

😔بیاین قدر همو تو این دنیای دو روزه بدونیم تا میتونیم محبت کنیم و کسیو از خودمون نرنجونیم.

بخدا دارم با اشک مینویسم وقتی خواهرم مریض شد بهم گفت تا آخرین روزی که خوب بشم پیشم می مونی خیلی بهم وابسته بودیم گفتم تا آخر باهاتم ولی نمیدونستم آخرین بار باید پیشونی سردش رو ببوسم   تو رو خدا دعا کنید بلکه دلم آروم بگیره نزدیکه دو ساله که آروم و قرار ندارم فقط به امید اینکه برم پیشش روزا رو میگذرونم

بخدا دارم با اشک مینویسم وقتی خواهرم مریض شد بهم گفت تا آخرین روزی که خوب بشم پیشم می مونی خیلی بهم ...

عزیز دلممممممم اروم باش فدات بشم 😔😔😔 خودتو اذیت نکن الان تنها کمکی ک میتونی ب خواهرت کنی اینه با ارامشت باعث بشی روح اونم تو ارامش باشه براش دعا و صلوات و کلی کارای خیر انجام بدی عزیزم.

ولی خیلیییییییییی سخته میفهممت😔😔😔😔

خدا نکنه عزیزم شما سلامت باشید براش نماز و قرآن میخونم ولی نمیدونم چرا دلم اروم نمیشه خدا نصیب دشمن نکنه خیلی سخته مخصوصا یکسال و خورده ای مریض بود و اون دختر پهلوان تبدیل به کسی شده بود که حتی کارای شخصیشو نمیتونست انجام بده دلم اتیش میگیره دلم برا دختر ۷سالش کبابه ببخشید ناراحتتون کردم 

خدا نکنه عزیزم شما سلامت باشید براش نماز و قرآن میخونم ولی نمیدونم چرا دلم اروم نمیشه خدا نصیب دشمن ...

منم یه ساله داییمو از دست دادم . واقعا درکتون میکنم😔💔

فقط اینو بگم روحیتو حفظ کن عزیزم 

منم یه ساله داییمو از دست دادم . واقعا درکتون میکنم😔💔 فقط اینو بگم روحیتو حفظ کن عزیزم 

خدا رحمت کنه داییتون رو بهشت برین جایگاهشون ممنون عزیزم سعی خودمو میکنم الهی هیچکس غم نبینه

خدابیامرزه من چون بابا بزرگم اصلا مهر و محبتی نسبت بهم نداشت نبودنشو اصلا حس نمی کنم برام عجیبه خی ...

من پدربزرگ مادریم چن روز فبل از دنیا اومدنم فوت شد خیلی دلم میخاست ببینمش 

از طرف پدری هم عاشقش بودم چهار سالگیم فوت شد دلم براش پر میکشه باز ببینمش

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
من پدربزرگ مادریم چن روز فبل از دنیا اومدنم فوت شد خیلی دلم میخاست ببینمش  از طرف پدری هم عاشق ...

خدابیامرزه

لابد خیلی خوب بوده

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

خدابیامرزه لابد خیلی خوب بوده

ممنون همچنین رفتگان شما رو عزیزم

اره عالی بود🖤

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻