2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید

386 بازدید | 54 پست

فردا می‌خوام برم برای درخواست مهریه ولی دلم اصلا راضی به جدایی و اینا نیست . اگه شما بین عقل و دلتون بمونید چیکار میکنید . اگه همه بگن جداشو ولی قلب و روحتون نخواد جدایی رو چیکار میکنید ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم تو همین حالم

شوهرم کوتاه بیا نیست و پشت کرده بهم میگع تو زنم نیستی 

دلم طاقت نمیاره😔😔کاش فقط میمردم

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
جدا شدن خیلی سخته مخصوصا موقعی که دوسش داشته باشی. شوهر من با این ک معتاد بود دارم از دوریش میمیرم. ...

وقتی که ما بجنگیم و اون نخاد چی 😔😔سخت تر از اینم هس

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
برا چی میخوای مهریه ارو بزاری اجرا؟مشکلت چیه؟ قصدت جدایی هست؟

تو تاپیکام نوشتم با نامزدم مشکل داشتم دعوامون شد .. یکساله هربار دعوا مون میشد می‌گفت برو فکر کن  شرایطمو میخوای یا نه اگه نه جداشیم .. چند بار هم خودش گفت باهم جور نیستیم .ولی من همیشه کوتاه میومدم . ایندفعه خیلی بهم بی احترامی کرد فحش داد دیدم فایده ندارد دیگه دیگه آشتی نکردم گفتم دیگه .. الآنم کار به جدایی رسید 

منم تو همین حالم شوهرم کوتاه بیا نیست و پشت کرده بهم میگع تو زنم نیستی  دلم طاقت نمیاره ...

میفهمند نامزد منم تو این دعوا بهم گفت زنم نیستی  قلبم همونجا شکست دیگه نتونستم ببخشمش و کوتاه بین  الان گرفتارم 

جدا شدن خیلی سخته مخصوصا موقعی که دوسش داشته باشی. شوهر من با این ک معتاد بود دارم از دوریش میمیرم. ...

چطور بجنگم  اون خیلی بهم بی احترامی کرد .خانوادش هیچکدوم نیومدن پا در میونی . فقط یبار داداشش اومد چرا گفت رفت ... . خانوادم میگن جدا شو همه میگن جدا شو 

چطور بجنگم  اون خیلی بهم بی احترامی کرد .خانوادش هیچکدوم نیومدن پا در میونی . فقط یبار داداشش ا ...

ب نظر من اگر واقعا دوسش داری هرررکاری بکن ک نگهش داری. چون واقعا سخته جدایی، ببین الان متوجه نمیشی چند ماه ک بگذره داغون میشی

من میکم اصلا جدا نشو 

نامزدم وقتی گفتم جدا شیم . هرچی از دهنش در اومد بهم گفت آخرشم گفت ازتون شکایت میکنم هرچی خرج کردم و باید بدید بد طلاق میدم .. گفت میندازمتون زندان  ....