2777
2789
عنوان

دعا کنید لطفا

6800 بازدید | 89 پست

تایپک قفل شد عزیزان دعا کنید شوهرم آروم بشه نمخام کار ب دادگاه و وکیل برسه 😪شوهرم خودشو تغییر بده منم خودم تغییر میدم قطعا برا آرامش زندگیم ی صلوات بفرستید۰🙏🙏🙏

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم من خونه مامانمم صب میرم

اووول شما تغییر کن... اول شمااااا... اگر تو تغییر کنی اونم تغییر میکنه . چون شما جفت لگد با مته دریل میری تو مغزش بعد از عکس العملش میترسی!!!!

هنوزم میگی اکه شوهرم خودشو تغییر بده!!!!

بابا تو خودت یه انسانی شخصیت مستقل داری بخاطر بچه هات بزار ازت انسانیت یاد بگیرن درست صحبت کن درست حرف بزن درست رفتار کن براساس شخصیت یه مادر قوی رفتار کن 

بخدا هزار بار شده شوهرم من کارش داشتم ولی رفته کاری بدای خانوادش انجام داده اومده خونه خوش و خرم بودیم و اتعاقا صبحانه خوردیم اینطوری شوهرت متوجه ادب و شخصیتت میشه 

ببین اگه نمیخوای آینده اون بچه ها به لجن کشیده نشه اول باید خودت تغییر کنی تا  تو تغییر نکنی اطرافیانت تغییر نمیکنن

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

عزیز جان تا شما رفتار صحیح رو یاد نگیری شوهرتون و زندگیتون تغییری نمیکنه ... دلت به حال بچه هات بسوزه و دنبال ی زندگی آروم باش لطفا ... دلت واسه بچه هات فقط بسوزه‌ فقط که با وضع رفتار شما من آینده ای براشون ندیدم 

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

اووول شما تغییر کن... اول شمااااا... اگر تو تغییر کنی اونم تغییر میکنه . چون شما جفت لگد با مته دریل ...

حتی تو عنوانشم لجبازیش مشخصه

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
حق با شماست باید نمک رو زخم باشیم تا درست بشه

نمک رو زخم نیست ادم اول باید اشتباه خودشوقبول کنه بعد ارزوی درست شدن بکنه یانه همش طلبکار باشه؟

خُود خَزانیم‍ و دَم اَز شُوق‍ِ بَه‍ار میزَنیم‍!...🕊=)💎