2777
2789
عنوان

شوهرم یواشکی....

420 بازدید | 31 پست

رفتن با برادرای دیگش پول گذاشتن به خواهراش و زن باباشون عیدی دادن( عید نوروز که گذشت) به من نگفته بود منم از جاریم شنیدم به شوهرم گفتم میگه نه اصلا 

بعد حالا عیدیه مهم نیست واسم این دروغ گفتنه مهمه برام خیلی مهم شد از یکی دیگه پرسیدم اونم تایید کرد 

حالا این به کنار همون جاریم که اینو گفت یه چیز دیگه هم گفت که همسر من شریکی با برادرش قرعه کشی خونگی نوشتن چند سال قسط داده بعد من اطلاع نداشتم تا اینکه شوهرم برنده میشه جاریم زنگ میزنه به شوهرم میگه برنده شدیم مبارک باشه شوهرمم میگه فقط به زنم نگید زنگ بزن به اون صاحب قرعه کشی بگو به زنم نگه( اونا که تو قرعه کشی هستن همه فامیلای شوهرمن) 

حالا من نه آدم ولخرجی هستم که نگران باشه خرج ولخرجی میکنم نه میخوام از چنگش دربیارم از اول زندگی هم فقط و فقط فکر پس انداز و پیشرفت و اینا بودم اصلا دلیل پنهان کاری اینجوریش رو. نمی‌فهمم 

اینا رو چند ماه پیش جاریم گفت اول فکر کردم جاریم دروغ میگخ منو ناراحت کنه تا امروز از یه نفر سوم پرسیدم جریان عیدی رو تایید کرد ولی گفت از قرعه کشی خبر نداره 

خودم حدس می‌زنم حالا که جریان عیدی درست بوده قرعه کشی هم درست بوده( انگار مبلغ 50 میلیون برنده شده )

از غروب با شوهرم حرف نمیزنم حالم ازش به هم میخوره فکرم مشغول شده 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جاریت اصلا اصلا نباید بهت میگفته فضول دوبهم زن 

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم

همون چند روز قهر بمونم و محل‌ش نذارم خوبه؟ میخوام حتی شام هم نپزم براش 

خیلی بهم برخورده مخصوصا اینکه آبرومو برده همه جا گفته به زنم نگید الان مردم فکر میکنن چه خبره و تو زندگی من چقد پنهان‌کاری هست

بگو هیچ‌موقع ماه پست ابر نمیمونه ولی اینکه از زبون بکی دیگه بشنوم خیلی برام گرون تموم سد نسون دادی رو راست نیستی منو از خودت نمیدونی و منتظر همین رفتارا باش که قرار دیگه باهات رو راست نباشم ببینم تو چقدر تحمل میکنی

چ حس بدی حق داری ولی بهش بگو ببین چی میگه 

قبلا یبار گفتم گفت نه اصلا اینطور نبوده بقیه حسودن که بهت دروغ گفتن ما دعوا کنیم 

تا اینکه امروز نفر سوم گفت

بگو هیچ‌موقع ماه پست ابر نمیمونه ولی اینکه از زبون بکی دیگه بشنوم خیلی برام گرون تموم سد نسون دادی ر ...

اصلا این حرفا حالیش نیست 

میخوام اصلا براش شام و ناهار هم درست نکنم بخدا انقد که حرصم گرفته